2777
2789
عنوان

بی بی چک قشنگم😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2782 بازدید | 30 پست
آخی فداتشم منم خیلی انتظارکشیدم عین خودت درکت میکنم کاملا ان شاالله ب سلامتی ودل خوش ودل خوش ودل ...

قربونت برم مهربونم❤😘

واقعا خیلی سخته انتظار

خدا دامن همه ی چشم انتظارا رو سبز کنه به حق علی🥺🤲🏻

مال من منفي شد بعد از ٦ روز تاخير  ان شاء الله صحيح و سالم دنيا بياد  چرا ٨ ماه طول كشيد ...

مرسی عزیزم 

ان شاءالله قسمت خودت 

آزمایش ندادی؟ 

نمیدونم چرا انقدر طول کشید

همه ی ازمایشا رو انجام دادیم خداروشکر سالم بودیم 

خواست خدا حتما این بود 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم  ان شاءالله قسمت خودت  آزمایش ندادی؟  نمیدونم چرا انقدر طول کشید همه ی ...

من اخه يك هفته قبل پريودم اشتباهي سه تا ال دي كه توي اب حل شده بود خوردم تاپيكش هست به نظرم تاخيرم به خاطر اونه 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عفونت ادراري هم گرفتم امروز ولي ميترسم قرص بخورم ميگم شايد حامله باشم 

واسه عفونت حتما برو دکتر 

پیگیر باش با عفونت سخته حامله شدن 

من ماه قبل داشتم دکتر دارو داد این ماه باردار شدم

من مشکل سقط مکرر داشتم و دیگه ناامید از بچه دار شدن و بیخیالش بودم چون هرچی دارو مصرف میکردم بازم سق ...

ای جانم 

الهی شکر که این یکی واست مونده 

ان شاءالله به سلامتی و دل خوش بغلش کنی😍

واسه عفونت حتما برو دکتر  پیگیر باش با عفونت سخته حامله شدن  من ماه قبل داشتم دکتر دارو ...

دارو چي داد بهت من سفكسيم 

ولي نخوردم هنوز ازيترومايسين هم داد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اخه يك هفته قبل پريودم اشتباهي سه تا ال دي كه توي اب حل شده بود خوردم تاپيكش هست به نظرم تاخيرم ب ...

ای وای اره یادمه یه بار گفته بودی 

چند روز دیگه صبر کن اگر بازم نشدی یه آزمایش بتا بده

ان شاءالله هرچه زودتر دامنت سبز بشه به حق امام حسین 

ای وای اره یادمه یه بار گفته بودی  چند روز دیگه صبر کن اگر بازم نشدی یه آزمایش بتا بده ان شاء ...

مرسي عزيزم ان شاء الله اين ماه كه نيستم ان شاء الله دو سه ماه ديگه منم مامان شم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40