بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره ام آرا نوشته بخاطر هزینش نرفتم گردنم زود خسته میشه باید پشت گردنم چادر بالیشت بزارم خودم نمتونم ...
ممکنه هم عضلات گردنت ضعیف باشه بخاطر همین زود خسته میشه، تو اینترنت سرچ کن یسری ورزش هایی مخصوص تقویت عضلات گردن یاد داده اونارو انجام بده، حتما رو غن سیاهدونه یا همون پمادی که گفتمو بگیر یه مدت گردنتو باهاش ماساژ بده، گردن بند ازین طبی ها جنسه نرمشو بگیر روزی چند ساعت بیشتر موقع انجام کار یا فعالیتی ببند،کلا یه مدت سعی کن به خودت فشار نیاری و بیشتر دراز بکش استراحت کن. اینکارارو بکن ببین نتیجه میگیری.
نیاز ب ام آرا نیس یعنی نباشه ک بهتره چون پولشو ندارم برم گفتم غرز کنم بعدن چطور پس بدم
نه عزیزم فعلا بنظرم نیازی نیس، فعلا یه مدت همینایی که گفتمو انجام بده، بالشت زیر سرت هم عوض کن یه بالش نرم که نه زیاد بالا باشه نه زیاد پایین به طوری که گردنت هم سطح با بدنت قرار بگیره استفاده کن. گردنبند گرفتی؟گردنبند طبی پاکسمن بگیر ببند خیلی تاثیر داره