2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دوست داشتن نیست عادته

آخ دقیقا 

مخصوصا اگه از روی تنهایی باشه🤦‍♀️

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
می شناسمش ولی تا حالا هم رو ندیدیم همکاریم فقط تلفنی صحبت کردیم

اگه میدونی فایده نداره سعی کن کم کم ارتباطتو باهاش قطع کنی چون روز ب روز وابسته میشی و بعدش سختر

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
عادت کردی بهش. یمدت ک پیامی زنگی نباشه. فراموش میشه خودبخود 

دوماهه نه زنگی نه پیامی هیچی به چی عادت کردم؟ البته من از قبل بهش علاقه داشتم سر یه موضوعی خودش زنگ زد من حتی نمی دونم متاهله یا مجرد چی کار کنم؟ چون آشنای مشترک داریم نمی تونم خودم برم پیام بدم

ارباط ندارم عشقم می خوام باهاش ارتباط بگیرم ...

خب عزیزم اگه میدونی این ارتباط فایده نداره ارتباط نگیر باهاش وابسته بشی خیلیییی سخته 

منم همین کار کردم از روی تنهایی و..چنان وابسته اش شده بودم ک عین دیونه ها دائم پروف چک میکردم ببینم کی انلاینه چی استوری گذاشته کی فالو کرده و.. ولی این دوست داشتن بی فایده بود و عذاب میکشیدم 

دیگه ی جایی زدم ب سیم اخر و تموم کردم این حماقتمو

تقصیر خودشه گفت همو ببینیم ولی خبری ازش نشد 

خب ینی چی اخه این کارش!!

اگه خیلی نمیشناسیش اصلا ولش کن این ممکنه ی روز بیاد و ی روز همینجوری بی خبر ول کنه بره 

نمیگم خوب یا بد ولی وابستگی خیلی سخته سعی کن نشی حتی اگه خیلی تنهایی اینجوری ضربه بدتری میخوری عزیزم

تقصیر خودشه گفت همو ببینیم ولی خبری ازش نشد 

راستی اگه بهش فک نکنی فراموشش میکنی 

خودتو سرگرم ی کاری کن بعد ی مدت این حس کاذبه از بین میره 

کاری ک من کردم ی روزی فک می کردم اصن بدون اون نمیتونم زندگی کنم🤦‍♀️😅

راستی اگه بهش فک نکنی فراموشش میکنی  خودتو سرگرم ی کاری کن بعد ی مدت این حس کاذبه از بین میره& ...

بچه نیستیم دوستم دو تا آدم عاقل و بالغ 

منم تنهام راست میگی ولی دوسش دارم کاش بود