2777
2789

من یه نمونه میگم خودم تست کردم راحت راحتم براتون واریز میکنه بانک ایرانیم هست مبلغش زیاد نیست ولی والا خیلی خوبه کاشکی هر روز یه مدل اینجوری پیدا میکردم ولی قبلش خواهش میکنم در قبال اموزشی که میدم بهتون شما هم مدل اینجوری بلد بودین به من بگید تا هممون استفاده کنیم نگاه این که من میگم شما میری اپلیکیشن یه بانک ایرانی زیر مجموعه بانک سامان رو نصب میکنی یک ریالم پول نمیخاد بعد نصب ثبت نام میکنی و مراحل رو طی میکنی بار اول که ثبت نام کردی هیچ پولی بهت نمیده ولی یه کارت عابر بانک و یه کد معرف بهت تعلق میگیره حالا میتونی با کد معرف خودت راحت اپلیکیشن رو برای همسر و بچه ها و هر کسی که میشناسی نصب کنی و مراحل ثبت نام و احراز هویتش رو طی کنی و برای هر کدوم 30 تومن پول به حسابت میاد بعضی وقتا یک ساعته میاد بعضی وقتا یک روز طول میکشه ولی مطمئن مطمئن باشید میاد من قول شرف میدم اما سقفش تا 10 تاست یعنی میتونی برای ده نفر با کد معرف خودت ثبت نام کنی و 300 بگیری هر ثبت نام هم 2 دقیقه بیشتر وقت نمیگیره دقت کنید بار اول که کد معرف ندارید حتما از کد معرف این اموزشی که میزارم استفاده کنید و در سری های بعدی از کد معرف خودتون توجه کنید مو به مو طبق اموزشی که لینکش زیر میزارم پیش برید شاد باشید و برای منم دعا کنید

https://okkasb.blogsky.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792