2777
2789
عنوان

تجربیی

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
اگه به پزشکی و پیراپزشکی علاقه نداری چرا میخوای بری تجربی پس

چون رفتم و فهمیدم علاقه ندارم یازدهمم🥲

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
چون رفتم و فهمیدم علاقه ندارم یازدهمم🥲

خب تغییر رشته بده منم اول تجربی برداشتم ولی دیدم از فضای بیمارستان حالم بهم میخوره و از شغلای تجربی متنفرم الان اومدم ریاضی و راضی هستم

ممنون میشم لایک نکنید💕😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب تغییر رشته بده منم اول تجربی برداشتم ولی دیدم از فضای بیمارستان حالم بهم میخوره و از شغلای تجربی ...

خب الان باید تکرار پایه کنم بخاطر همین زیاد دوست ندارم🥲

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بله که داره.

دندان پزشکی 

ارتوپد

فیزیو

بهداشت

فرهنگیان

زیست

و....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.
خب الان باید تکرار پایه کنم بخاطر همین زیاد دوست ندارم🥲

شما اگه درسای اون رشته ای که میخوای بری رو امتحان بدی میتوتی تغییر رشته بدی مثلا اگه بخوای بیای ریاضی فقط انتحان هندسه بدی کافیه

ممنون میشم لایک نکنید💕😘
کی گفته باید تکرار پایه کنی؟ 😑😑

ببین من امسال دارم میرم یازدهم اگه هر رشته ای رو بخوام بخونم باید تکرار پایه کنم چون یه ده پونزده روز مونده تا مهر

شما اگه درسای اون رشته ای که میخوای بری رو امتحان بدی میتوتی تغییر رشته بدی مثلا اگه بخوای بیای ریاض ...

خب من مثلا میخام برم حسابداری (فنی حرفه ای)میگن که پنج کتاب تخصصی داره میشه ۲۵ تا درس 

اینجوری ک اینا میگن نمیشه این ۲۵ تا درس رو تو این چند روز جمع کرد