2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بپرس شاید بلد بودیم

من هفته ۲۸بعد یه موقع هایی که خیلی تحرک دارم زیر دلم و کمرم درد میگیره مثلا میخوام جابه جا شم درد میگیره در حالت عادی نه خیلیا میگن طبیعیه واسه اینکه لگن و رحم داره کشش میادو بزرگ میشه ایا واقعا طبیعیه؟و اینکه ترشحات تا چه حدی عادیه؟من ترشحات کشدار و گاهی مثل اب دارم.عفونت داشتم خارشو سوزش...پماد استفاده کردم دیگ خارش ندارم خیالم راحت باشه که دیگ عفونتم خوب شده؟چیکار کنم که زایمان راحتی داشته باشم؟میتونم دوهفته مونده به زایمان مسیر شیش هفت ساعترو با ماشین برم؟ببخشید زیاد شد😂

من هفته ۲۸بعد یه موقع هایی که خیلی تحرک دارم زیر دلم و کمرم درد میگیره مثلا میخوام جابه جا شم درد می ...

اینا که گفتی برا زن باردار طبیعیه

اگه حاملگیت پر خطر نیست با احتیاط می تونی بری از هر یه ساعت چند دقیقه پیاده شود و چند قدم بزن

زایماناتو طبیعی می خوای؟

شکم اولته؟

زهرا جون  شما همونی نیستی که گفتی پسر خالت جلو شوهرت بوسید؟ یادم نمی نمیره خیلی برام جالب بود موقع بوسیدن باردار بودی؟

من هفته ۲۸بعد یه موقع هایی که خیلی تحرک دارم زیر دلم و کمرم درد میگیره مثلا میخوام جابه جا شم درد می ...

برا زایمان راحت شروع به موقع پیاده روی و ورزش های مرتبط و قر دادن کمر و ورزش توپ و ماساژ پرینه و نزدیکی کامل عالیه

[QUOTE=251748745]دکترت چی می گه؟ چند هفته این؟ به تغییراتتون بیشتر از این حساس باشین تو بارداری[/QUOTبه دکتر گفتم سزارین می‌خوام قبول کرد آخه آشنا هست البته فعلا بچه بریچ هست اما حتی اگه برگرده هم می‌خوام سزارین کنم