2777
2789
عنوان

دوقلو داری

124 بازدید | 8 پست

سلام خانما من دوقلوهام سه ماهشونه از روز اول تمام بار نگه داریشون رودوش خودم بوده حالا گاهی چند ساعت مادرم کمکم میکنه یه پسر دیگم دارم امسال میره کلاس اول خیلی سختمه احساس افسردگی میکنم ولی به ضاهر خودمو خوشحال نشون میدم تازه فکرو خیال خرجو مخارجو اینارم دارم،کسی هس دوقلو داشته باشه خودش تنهایی بزرگشون کرده باشه  چجوری از پسشون براومده

امضام🥺

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا دوقلو میخوای عزیزم خیلی سخته

خیلی دوست دارم..

شما چه جوری دوقلو شد؟ من دارو مصرف کردم این ماه و چهارتا فولیکول داشتم و اقدام کردم نمیدونم باردار شدم یا نه تازه نزدیک موعد پریودیمه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
یکی هست شرایطش خیلی خیلی خیلی سخت تر بود ولی دوست ندارم بگم چون کاربرا باور نمیکنن  ولی اینو ب ...

واقعا خیلی سخته گاهی خودمو خیلی تنها میبینم یاخودمو با کسایی که بچه هاشون تک قلو بودن یا بزرگ شدن مقایسه میکنم بدتر حالم بد میشه ولی ابدا ناشکری نمیکنم

خیلی دوست دارم.. شما چه جوری دوقلو شد؟ من دارو مصرف کردم این ماه و چهارتا فولیکول داشتم و اقدام کرد ...

اتفاقا من اصلا دوس نداشتم از دوقلوهایی که لباس مثل هم میپوشیدنو اونایی که همسان بودنو ظاهرشون شبیه هم بود خوشم نمیومد ولی یهو خودم دوقلو باردار شدم چهار ماه بود که توی اقدام بودم ماه پنجم باردار شدم وقتی رفتم سونوی تشکیل قلب گفتن دوقلو بهدی شکه شدم که اب قند لازم شدمو حالم بد شد

اتفاقا من اصلا دوس نداشتم از دوقلوهایی که لباس مثل هم میپوشیدنو اونایی که همسان بودنو ظاهرشون شبیه ه ...

عزیزم😍 

منم همسان دوست ندارم یه دختر یه پسر دلم میخواد