2777
2789

بال هم دارین؟ پرواز هم میکنین؟ غیب هم میشین؟ :/

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها نگفتم حس شیشمی و فلان و همش قطعا درسته ۸۰_۹۰ درصد همیشه درست بوده و همه میگن قویه  خودم ...

منو علی ازدواج میکنیم؟ 

گـــر نگــهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🤍🌱میشه برای حاجتم صلوات بفرستی؟ 🥲تو تاپیکای جنجالی تگم کنید تگ دوس دارم😂
بچه ها نگفتم حس شیشمی و فلان و همش قطعا درسته ۸۰_۹۰ درصد همیشه درست بوده و همه میگن قویه  خودم ...

من کی خوب میشم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

دانشگاه شهر خودمون یا یه شهر دیگه؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋