2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 40 پست

نه عزیزم. مثبت نیست. شمازیادگذاشتی مونده ببین خط کنترل C خیلی پررنگ شده. شمابایدجواب 2الی 3دقیقه رومدنظربگیری. وگرنه بیشتر از5دقیقه بگذره اینطوری میشه وفکرمیکنی هاله افتاده. بازچندروزدیگه تکرارکن.

نه عزیزم. مثبت نیست. شمازیادگذاشتی مونده ببین خط کنترل C خیلی پررنگ شده. شمابایدجواب 2الی 3دقیقه روم ...

بله احتمالا منفی باشه ولی این عکس برا چندین ساعت بعد از خشک شدنشه ها

اینو صبح ساعت ۹ زدم

ولی عکسشو الان گرفتم

مونده خشک شده پررنگ شده

ولی همون یکی دو دقیقه اول هاله صورتی افتاد خییییلی کمرنگ ولی دیده میشد

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا تو این ۳ و نیم سال انقدر از این هاله ها دیدم و پریود شدما...ولی باز میپرسم همش

فردا یکی دیگه بزن اگه پررنگتر از این بسه مثبته اگ ن اینجوری بمونه یا کمرنگ بسه اونموقع منفیه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
فردا یکی دیگه بزن اگه پررنگتر از این بسه مثبته اگ ن اینجوری بمونه یا کمرنگ بسه اونموقع منفیه

درسته ممنون🙏🏻❤️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
بله احتمالا منفی باشه ولی این عکس برا چندین ساعت بعد از خشک شدنشه ها اینو صبح ساعت ۹ زدم ولی عکسشو ...

بزارچندروزازوقت پریودت بگذره مثلا 5روز.بعدبی بی چک بزن. چون هورمون های حاملگی توی ادراردیرتر مشخص میشن ناخون. عزیزم اینطوری استرس میگیری. بی خیال باش چندروزی رو. چون خوداسترس نمیزاره حاملگی اتفاق بیفته کلی میگما.ان شا الله که دامنت خیلی زودسبزمیشه فقط نگرانی روازخودت دورکن وریلکس باش. بیاخبربده منم تگ کن😘

من ۳ و نیم ساله منتظرم این ماه دوتا آمپول زده بودم برا تقویت تخمک قرار بود بعدشم برمhcgبزنم اما ی ...

ایشالله 

با افتخار6 مین کاربریمه🤭🤭نگا به تاریخ عصویت نکن قدمت دارم ☺️😌😌
بزارچندروزازوقت پریودت بگذره مثلا 5روز.بعدبی بی چک بزن. چون هورمون های حاملگی توی ادراردیرتر مشخص می ...

مرسی عزیزم حتما😘انشالله که همینطور باشه

درسته ممنون🙏🏻❤️

انشانه فردا بزنی و پررنگتر از آین بشه😍

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
انشانه فردا بزنی و پررنگتر از آین بشه😍

انشالله دعام کن دیگه تموم بشه انتظارم😔

انشالله دعام کن دیگه تموم بشه انتظارم😔

عزیزم فردا دوباره یکی دیگه بزار بیا خبرم کن ببینم پررنگ تر شده 

منم ۲۷ پریودی  یعنی امروز بی بی چک زدم مثل ماله شما شد فردا صبح دوباره میزنم ببینم پررنگتر میشه اگه پررنگ تر شد که یعنی مثبته

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
عزیزم فردا دوباره یکی دیگه بزار بیا خبرم کن ببینم پررنگ تر شده  منم ۲۷ پریودی  یعنی امروز ...

اگه تونستم بیبی چک بخرم حتما