این بیبی چک برای روز ۲۷پریودی میتونه مثبت باشه احتمالا؟
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
نه عزیزم. مثبت نیست. شمازیادگذاشتی مونده ببین خط کنترل C خیلی پررنگ شده. شمابایدجواب 2الی 3دقیقه روم ...
بله احتمالا منفی باشه ولی این عکس برا چندین ساعت بعد از خشک شدنشه ها
اینو صبح ساعت ۹ زدم
ولی عکسشو الان گرفتم
مونده خشک شده پررنگ شده
ولی همون یکی دو دقیقه اول هاله صورتی افتاد خییییلی کمرنگ ولی دیده میشد
🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
والا تو این ۳ و نیم سال انقدر از این هاله ها دیدم و پریود شدما...ولی باز میپرسم همش
فردا یکی دیگه بزن اگه پررنگتر از این بسه مثبته اگ ن اینجوری بمونه یا کمرنگ بسه اونموقع منفیه
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
فردا یکی دیگه بزن اگه پررنگتر از این بسه مثبته اگ ن اینجوری بمونه یا کمرنگ بسه اونموقع منفیه
درسته ممنون🙏🏻❤️
بزارچندروزازوقت پریودت بگذره مثلا 5روز.بعدبی بی چک بزن. چون هورمون های حاملگی توی ادراردیرتر مشخص می ...
مرسی عزیزم حتما😘انشالله که همینطور باشه
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عزیزم فردا دوباره یکی دیگه بزار بیا خبرم کن ببینم پررنگ تر شده منم ۲۷ پریودی یعنی امروز ...
اگه تونستم بیبی چک بخرم حتما