2777
2789
عنوان

بیبی چک + عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 40 پست
۳ روز مونده حدودا به پریودم.

بزار چند روز بگذره بعد بزن عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار چند روز بگذره بعد بزن عزیزم

چشم❤️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
خب ماله شما یدونه س

نه هاله داره

هاله گاهی اوقات به معنی مثبته

گاهی اوقات

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
منفیه برای منم اینجوری میشن

نمیدونم...شاید بازم منفیه🥲

میبینم ولی خیلی خیلی کمرنگه.من حامله بودم دو خط کامل مهلوم بود پررنگ زیاد نبود ولی اینقدم کمرنگ نبود فکر کنم منفیه یه آزمایش خون بده 

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
منم احیای میکرذم این ماه حامله میشم 🤦‍♀️ولی پریود شدم شوهرم انقد خوشحال شد 😑

من ۳ و نیم ساله منتظرم

این ماه دوتا آمپول زده بودم برا تقویت تخمک

قرار بود بعدشم برمhcgبزنم

اما یه اتفاقایی افتاد که همه چی زندگیم قر و قاطی شد اصلا نتونستم برم برا آمپول

شوهرمم رفت مامورین یکی دوتا اقدام روز ۲۰ ۱۹ داشتیم

اصلا فکرشم نمیکنم این ماه بشم

از شانس فک کنم این ماه بگیره😂

میبینم ولی خیلی خیلی کمرنگه.من حامله بودم دو خط کامل مهلوم بود پررنگ زیاد نبود ولی اینقدم کمرن ...

آخه هنوز ۳ روز تا پریودم مونده.

یکی دوروز از پریودم بگذره اگه نشم میرم.

اگه هاله سفید باشه منفیه خط تبخیره گویا هاله بی بی چکت رنگ داره

بله تو عکس مشخص نیست

اولش که زدم هاله اش صورتی بود خشک شد بنفش طور شد

ولی خیلی کمرنگ بود خیلی

پس مثبت

دعا کنین همینطور باشه🙏🏻🥲