2777
2789
عنوان

مامانم بد دل ومنو هم بد دل کرده😔

323 بازدید | 4 پست

مامانم خیلی زیاد بد دلع...نسبت به همه چیز بابام حساسه... زیادی....منم فهمیدم که همینجوریم...(نسبت ب عشقم..ازدواج نکردیم) خیلی عذاب میکشم...حس میکنم تاثیر رفتارای مامانمه...چون دختر خالم ک خالم اصلا حساس نیست اونم نسبت به شوهرش اصلا حساس نیست...یه چیزایی رو تو ذهنم بزرگ کرده که اینا اشکال داره... چیکااااررر کنمم البته بببع هیچ عنوان به روی عشقم نمیارم اتفاقا اون حس میکنه بیخیالم ولی من بابت کوچیک ترین چیزی حتی بیرون رفتن با دوستاش..حرص میخورم...(البته اون اگه بفهمه ذوق مرگ میشه😂) من رفتارم جلوش خیلی منفعل😂

من چن تا کار رو برای خودم ممنوع کردم. و اگر حتی فکرش به ذهنم برسه ساعت هر چند که باشه در هر حالتی که باشم بااااااید یه سری کارایی که بدم میاد رو انجام بدم. مثلا لباس شستن با دست 😭 وای خدا متنفرم ازش. یا مثلا شستن تمااااام ظرفای آشپزخونه. اون بالای کابینته یا اون که استفاده نمیشه نداریم. هرررر چی که هست 

توام اینو استفاده کن. هر وقت فکر نادرستی کردی خودتو مجبور کن کاریو که دوس نداری انجام بدی، مطمئن باش همون روز اول ترک میکنی 

اه منم...همش به موهای بابام دقت میکردجایی حموم نرفته باشه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چن تا کار رو برای خودم ممنوع کردم. و اگر حتی فکرش به ذهنم برسه ساعت هر چند که باشه در هر حالتی که ...

فکر کنم منم باید بابت هله هوله خوردن اینجوری خودمو تنبیه کنم روش خوبیه👌

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم