2777
2789

وارد میشم برای ثبت نام مراحل رو انجام میدم مرحله آخر که ثبت درخواست هست تایید نمیشه ولی تو قسمت قرعه کشی ها که میرم برام اومده وضعیت نوشته در حال بررسی به نظرتون ثبت نام شده؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ثبت درخوسات رو میدی و میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟

من از ساعت دو داره میچرخه هنوز ثبت نشده ترافیک سایت خیلی بالاس باید صبر کنی

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤
آره میچرخه بعد میزنه منقضی شد

اهاامنقضی رو نباید بگه

ببین کدوم مرحله رو اشتبا رفتی

(کاربری دست سە نفر)از ربط دادن تایپکها جدا خودداری فرمایید❤️     (حاجتم خیلی بزرگه ❤️)میشه واسه رسیدن به عشقم صلوات بفرستید (هفت ساله عاشقشم)🖤
آره میچرخه بعد میزنه منقضی شد

سایت شلوغه تازه منوکدداده میزدشماثبت نام نکردین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

برا منم همینجوری بود

صفحه رو بستم.از اول وارد سایت شدم

ثبت‌نام کردم.نوشت قبلن ثبت‌نام کردی

رفتم تو قسمت قرعه کشی و ثبت‌نام ها

اونجا نوشته بود که ثبت‌نام کردم و کد رهگیری هم داشتم

اسکرین گرفتم ازش

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم