2777
2789
عنوان

چکارکنم

69 بازدید | 5 پست

خواهرشوهرم رفت کربلاودخترشوسپردب من منم خسته شدم گفتم شوهرمومیفرستم موکب چذابه چن روزاستراحت کنم بعداین اومدبجاش ن خواب دارم ن استراحت تابخوام غرق خواب بشم بیدارم میکنه دستشویی دارم مادرشوهرمم همش میگه من نمیتونم خستم قرص بخورم ونخوابم حالم بدمیشه حالاهی گیرداده بریم چذابه پیش دایی من دودلم برم یانرم اونجاهم برم بایدکمک واینکه 8سالشه

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اصلا چرا مسئولیت قبول میکنی؟ فردا یه اتفاقی براش بیفته صد تا صاحب پیدا میکنه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

خب من باخانواده شوهرم توی خونم نمیتونم ن بگم بفرستم پیش مادرشوهردوباره میاد پیشم بهم عادت داره

امانیازب استراحت دارم واقعاخستم

((امضاموبخون لطفا)) برای سلامتی امام زمان صلوات بفرس ودعاکن من بزودی مامان بشم ولطفا لطفادرخواست دوستی ندید
بیوت😍ان شاالله مامان بشی صلوات فرستادم

ممنون گلم