2777
2789

نذری بدی یعنی؟

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خودکار برای آزمونت ک اگ قبول شدی تو محل کارت ازش استفاده کنی

و ی کله قند کوچولو برای ازدواجت

مآ اَز تَبآر بُغضیمْ ،آسودِگی رَوآ نیست...🎈🖇️                         انقد تو این زندگی دهنم سرویس نشده که آخرش بیان زیر اعلامیم بزنن شادروان ، بنویسید مرحوم «پــاره دو عالم » (:                     

شوهر بخر

دست از خرافات بردارید 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
نه  مگه موضوع ۱۳ صفرو نمیدونین؟

چرا اخه بعضیا نذری میدن 

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ی خودکار برای آزمونت ک اگ قبول شدی تو محل کارت ازش استفاده کنی و ی کله قند کوچولو برای ازدواجت

آزمون نظام مهندسی بود 

بعدم من شنبه میرم سر کار بعد از اومدنم بگیرم میشه بعد از ظهر؟

نه  مگه موضوع ۱۳ صفرو نمیدونین؟

کاش در موردش بیشتر تحقیق کنید 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
کاش در موردش بیشتر تحقیق کنید 

من از نی نی سایت یاد گرفتم بار اولی هم هست که انجام میدم 

خرافاتی نیستم به نظرم این کارا یه انرژی مثبت به آدم میده واسه تحقق چیزایی که می‌خایم بهش برسیم