2777
2789
عنوان

کمکم کنید.مامانا

148 بازدید | 22 پست

افسردگی بعد زایمان گرفتم.حسی به بچه ام ندارم.حس پوچی و تموم شدن زندگی رودارم.حس اینکه دیگه مال خودم نیستم وزندگی نخواهم کرد

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم داشتم کلی هم گریه و زاری الان خوبم هیچ کاری هم نکردم خودبخود خوب شدم😃فقط از همسرت بخواه یکم همر ...

الان اززندگی لذت میبری؟بچتو دوست داری؟

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
وااای خیلی بده منم داشتم هی میخواستم بچمو بزارم سرکوچه آنقدر تو مخم بود بهش فک میکنم خودم میگیره

دقیقا من هی دوست دارم بدمش به باباش وخودم برم خونه بابام براهمیشه .الان بچتودوست داری؟

من هم اینطوری شده بودم چند شب مامانم و شوهرم بچه رو نگه داشتن من خوابیدم مشکل حل شد مال خستگیه وگرنه ...

کمک حال دارم خوابمم خوبه.بحث خواب نیست.بحث اینه حس میکنم دیگه متعلق به خودم نیستم دیگه نمیتونم به خوشی زندگی کنم دیگه مستقل نیستم

الان اززندگی لذت میبری؟بچتو دوست داری؟

اره بابا اتفاقا دوتا پسرن 😅اولی که بدنیا اومد گفتم تموم شد رف بدبخت شدم دیگه زندگی نمیکنم هیچی بزرگ شد دومی به دنیا اومد این از اون بدتر الانم ۳سالشه شکر خدا راضیم فقط من و همسرم منتظریم یکم دیگه بزرگتر شن ب ا خودمون زندگی کنیم 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
دقیقا من هی دوست دارم بدمش به باباش وخودم برم خونه بابام براهمیشه .الان بچتودوست داری؟

اره عزیزم کم کم درست میشی دقیقا من همش فحش میدادم و گریه میکردم که چرا اینو آوردم کارمو گرفت ازم آزادی و استقلال خوابم همه چیمو گرفت ولی کم کم درست میشه 

اره بابا اتفاقا دوتا پسرن 😅اولی که بدنیا اومد گفتم تموم شد رف بدبخت شدم دیگه زندگی نمیکنم هیچی بزرگ ...

کاش روزای خوب منم بیاد

کمک حال دارم خوابمم خوبه.بحث خواب نیست.بحث اینه حس میکنم دیگه متعلق به خودم نیستم دیگه نمیتونم به خو ...

خدا خیرت بده من بدون کمک حال بودم بچه هام از اونایی بودن که تا صب شیر میخوردن و صب اصلا نمیخوابیدن فقط در حد یکی دوساعت پدرم درومد تو حسرت خواب بودم 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
اره عزیزم کم کم درست میشی دقیقا من همش فحش میدادم و گریه میکردم که چرا اینو آوردم کارمو گرفت ازم آزا ...

ان شاالله زودتربیاد روزای خوب .این روزا خیلی بده

خدا خیرت بده من بدون کمک حال بودم بچه هام از اونایی بودن که تا صب شیر میخوردن و صب اصلا نمیخوابیدن ف ...

من ادم صبوری بودم بارداری عالی داشتم زندگی قشنگی باشوهرم.نمیدونم چم شده همه چیز برام غریبه اس

میاد باور کن فقط تو بسازش منتظر نباش کسی برات روز خوب بسازه نگران نباشتو قوی هستی تو میتونی 

ان شاالله بتونم .ممنون عزیزم‌دعام کن