و تلفنی حرف میزنه یعنی ولی هیچ گونه رابطه جنسی باهاش نداره من خودم مطمعن بودم جز من با کسی هیچ وقتی رابطه جنسی نداشته انگار بیماری داره با زن یا دختری چت کنه منم شرایطه طلاق ندارم فعلا طالع هم گرفتم تایید کرد که فقط رابطشون عاطفیه حالا هی نگید شماره بده میترکم ولی من خسته شدم از امشب که اومد بغلم میخوام بگم نیازتو ببر واسه همونی که باهاش چت میکنی و اجازه ندم بهم دیگه دست بزنه بنظرتون این کارم درسته با اینکه شرایطه طلاق ندارم یا نه؟؟
ببین حالا که شرایط طلاقو نداری با هول دادن به طرف زن دیگه ای بدترش نکن میتونی زنه رو بزاری تو بلاک وفحش بارونش کنی تو چت که با شوهرت دیگه قط ارتباط کنه
برای مادرم ک بهترینم بود جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهد.و تجربه را زیاد میکند. هیچجا ننوشته اند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز دردچیزی نمیروید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
خیانت خیانته دیگه ، چه زبونی باشه چه پاش بیوفته مدلش عوض میشه ، اونقدر خودت رو خوار کردی که آقا پرو پرو این غلطا رو میکنه ازت درخواست رابطه هم داره!!!! بعدم تا وقتی به حرف فالگیر بخوای گوش بدی اوضات عوض نمیشه