زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 عنوان نی نی یار 107 بازدید | 10 پست درخواست حذف تاپیک دارم لطفا چکارکنم 1401/06/16 | 14:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 میترسی شوهرت ببینه؟ حرف مفت نزن ک مجبور به حذف نشی 🥰 خیلی و رزدی که تاپیکاتوحذف کردی بدبخت بی کسوکار
itsnellin عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 1340 خیلی و رزدی که تاپیکاتوحذف کردی بدبخت بی کسوکار لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خونریزی میکنه ولی شوهرش بالا سرش نیس ببرش زایمان بی کس و کاره. تاحالا به زندگیت دقت کردی؟✌️😚
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64385 نی نی یار حذف نمیکنه الان تاپیک حذف بازه برو لینک بزار در ضمن الان نی نی یار بیا کاربریت رو میبنده قفل کن ادامه نده ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 میترسی شوهرت ببینه؟ حرف مفت نزن ک مجبور به حذف نشی 🥰 میخوای باشوهرم بحرفی حالیت کنه هیچی ازش پنهون نمیکنم توبدبخت شوهرمردموبزورمیخوای تصاحب کنی فک میکنی شوهرمنم مث دوس پسرته لیاقتت بچرخی دنبال شوهر و کی دلم برات میسوزه چقدبی کسوکار بدبختی حتماخونواده درستی هم نداری🤩
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64385 لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خ ... بیخیال شو ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 نی نی یار حذف نمیکنه الان تاپیک حذف بازه برو لینک بزار در ضمن الان نی نی یار بیا کاربری ... باشه مرسی عزیزم
زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 میترسی شوهرت ببینه؟ حرف مفت نزن ک مجبور به حذف نشی 🥰 یه آشغال بدبختی شوهرم نی دکه بیادخوب بخون بعدوربزن بی پدرمادرمادرتم مث خودته که به عمل آوردت
زگی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 2154 لقب مادرت رو به من نسبت نده گلم. اونی که با دو بچه میترسه شوهرش بندازتش بیرون بی کس و کاره اونی که خ ... چشماتوبازکن درست فضولی کن گفتم خونوادش اگه شوهرم نباشه این کار ومیکنن شوهرم مرده دنباله پوله برامن بچه هاش مث توبیکاروعلاف نیس دنبال شوهری ودعابازی واون دوس پسربدبخت که بازنوبچه تورومسخره داره وتوگوشیای مردمم سرک میکشه بدبخت آخرچندسالته16یا35براشوهرمیگی 35براهموروییدت میگی 16سالمه واقعامتاسفم برات کسی بالاسرت نباشه بهترازینه که انقدخانواده حقیری داشته باشیوحقیرباشی که اینطوری دنبال شوهرزوری باشین