2777
2789
اسکوییچ میشه کمک مربی

نه مربی اصلی هست کمک مربی کریم باقری و یک دستیار خارجی رو داره!!

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظرم کری خومدن طبیعیه

کری خوندن طبیعی هست بله اما اینکه به جای استقلال از لفظ کیسه کش استفاده بشه درست نیست!

همون طور که گاها (به خاطر شنیدن همین کیسه کش ها) از لفظ لنگی به جای پرسپولیس استفاده میکنن

تخریب بازیکن رقیب،یا توهین به اون ها توی فرهنگ پرسپولیس نیست و نباید باشه!!

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤
کیسه کش؟! هوادار پرسپولیسی اوکی چرا به رقیبت‌ توهین میکنی؟! من از بچگی فوتبال دیدم حتی دوره هادی ن ...

باشه شما یاد گرفتی ولی فوتبال جذابیتش ب کری 

بنام خدای رنگین کمان 🥺🖤
بعد از اومدن کیروش این اتفاق میوفته که قرارداد اسکوییچ هم فسخ نشه

طوری که من پیگیری کردم😂این ها همش شایعست:)

باشه شما یاد گرفتی ولی فوتبال جذابیتش ب کری 

کری بخون نمیگم نخون مثل زنده یاد میناوند لحظه به لحظه کری بخون اما اون زنده یاد تاحالا دیدی بگه کیسه کش ؟

نگفته پس در عین کری خوندن احترام به تیم رقیب هم مهمه🌱

بله 😁 البته فقط خارجی داخلی ارزش دیدن هم نداره 

الانم منتظر جام جهانی ام البته فکر کنم اون موقع خوابگاه باشم ،

در تلاش برای مستقل شدن                                                                                                                            یه روز میام و میگم بالاخره تونستم مستقل بشم