2777
2789
بنده یک دختر پرسپولیسی ام که تا جد بازیکناشونم میدونم😂

خبر داری کی رش دوباره سر مربی تیم ملی شده

احتمالاشجاع دیگه دعوت نشه تیم ملی

من اینجا خوندم

https://iranandish.com/%d8%aa%d9%87%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%ac%d8%af%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b4%d8%ac%d8%a7%d8%b9-%d8%ae%d9%84%db%8c%d9%84-%d8%b2%d8%a7%d8%af%d9%87/

دقیقا صادقی رو دیدی 🤨وای خدا چ جیگری اون گلی ک به علیرضا بیرانوند زد خداااااا فقط خوشحالیش 😅

کارش. عالیههههه🥲❤️‍🔥

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبر داری کی رش دوباره سر مربی تیم ملی شده احتمالاشجاع دیگه دعوت نشه تیم ملی من اینجا خوندم https: ...

این احتمال را دادن که کی روش بیاد به عنوان سرمربی تیم ملی اما یکی از مسئولان سازمان لیگ گفتش که با اسکوچیچ تا ۲۰۰۳ قرارداد دارند یعنی یک سال دیگه و نمیتونن تا یک سال دیگه اسکوچیچ و برکنار کند شجاع هم اسکوچیچ زیاد ازش استفاده کرده احتمالا شایعست..

تا روزی که نفس توی سینمه یاد توعم🖤؛#هادی_نوروزی24#مهرداد_اولادی33                                    #مهرداد_میناوند13#علی_انصاریان                                                             شادی روحشان صلوات 🖤
بینظیره خدااااا یک بازیکن معمولی اما درجه یک 🥺

خیلی خوشحالم پرسپولیس رو انتخاب کرد .‌.

😍😍دایی کمال ووووو!!!!

سر پرسپولیس با یک کیسه کش دعوا کردم یجوری دعوامون اوج گرفت ک نزدیک بود اخراج بشیم 😁

کیسه کش؟!

هوادار پرسپولیسی اوکی چرا به رقیبت‌ توهین میکنی؟!

من از بچگی فوتبال دیدم حتی دوره هادی نوروزی رو یادمه ولی از همون هادی نوروزی یاد گرفتم توهین به رقیبم نکنم و نخواهم کرد ‌‌..

توهم مکتب پرسپولیس رو قشنگ ادا کن🌱