2777
2789
عنوان

شیشه شیر

651 بازدید | 6 پست

سلام دوستان.در مورد شیشه شیری که برای بچهام استفاده کردم خیلی نگرانم .بچهام زودتر دنیا اومدن ومن نمیدونستم که شیشه شیری که براشون گرفتم ازجنس پلی کربنات بوده  ومواد مضر  Bpaداشته ۳ ماه تمام بچهام از این شیشه شیر پنبه ریزاستفاده کردن وشیرخشکین.من تازه متوجه شدم و وقتی مضراتشو خوندم دیگه دارم دیونه میشم.شیشیه شیرشونو عوض کردم الان پیرکس بی بی لند میدم بهشون.کسی همچین تجربه ای داشته منو از نگرانی دربیاره واقعا این چیزایی که درمورد bpaنوشته واقعیته؟

ینی چی؟؟؟؟ من شیشه شیر بچه م پیرکس نیست 🙁 جنس شیشه شیر قبلی چی بوده؟

قبلی پیرکس نبود والا منم هیچی درمورد شیشه شیر نمیدونستم تازگیا تو همین نی نی سایت اینا رو خوندم و متوجه شدم.البته جنس خوب طلقی مواد مضر نداره .نگو برا من جنس بد بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلی پیرکس نبود والا منم هیچی درمورد شیشه شیر نمیدونستم تازگیا تو همین نی نی سایت اینا رو خوندم و مت ...

واسه من بیبی لنده ولی پلاستیکیه یعنی خوب نیست؟؟؟ منم نمیدونستم از کجا فهمیدی جنسش خوب نیست؟ضرراش چیه؟خدایا استرس گرفتم منم

آینده توهمی بیش نیست،هرآنچه هست اکنون است😊
واسه من بیبی لنده ولی پلاستیکیه یعنی خوب نیست؟؟؟ منم نمیدونستم از کجا فهمیدی جنسش خوب نیست؟ضرراش چیه ...

استرس‌ نگیر رو جعبه بی بی لند مینویسه فریbpa

.متاسفانه برا من قبلی پنبه ریز بود واین مواد مضر رو داشته چون جنس پلاستیکیش‌ پلی کربنات بوده.توام مشخصات شیشه شیرتو گوگل کن ببین جنس پلاستیکش‌ چیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز