2777
2789
عنوان

کیا پدرشون این شکلی بود و چیکار کردین؟☺😐

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 42 پست

خوبه که تومدرسه ما همه عقدی هستن سینگل شون ماییم یکی داشتیم شوهرش نمیزاشت بیاد مدرسه همش قهر بودن

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول آخرش که باید برم😂چیکار کنم بنظرتون

به موقع رفتن و با آدم درست رفتن خیلی بهتره 

خیلی کارایی که الان میتونی خونه پدرت کنی خونه شوهرت نمیشه مطمئن باش

اگر با نظرم مخالفی پاسخ نده دوست عزیز :) درخواست دوستی قبول نمیکنم! تاپیک های شاد تگم کنید😁              کسی که مهربونه، ساده نیست😊

بخدا خونه شوهر اونی ک فک میکنید نیست 

از مجردیت لذت ببر 

برو درستو بخون 

یه کاری دست و پا کن 

از داشتن همچین پدری نهایت لذت ببر 

بخدا شوهر هست زیادم هس

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

چه بابای خوبی

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
به موقع رفتن و با آدم درست رفتن خیلی بهتره  خیلی کارایی که الان میتونی خونه پدرت کنی خونه شوهر ...

درسته به هر حال شرایط طرفم مهمه و میدونم که تائید شدس فقط مشکل سنه که برادر خودمم وقتی ازدواج کرد سنش خیلی کم بود ولی الان خیلی خوشبختن

گلم قسمت برا هرکسی ی جوریه ...بهتره توهین نکنی

عزیزم من توهین نکردم، به عنوان کسی که بزرگتره چندین سال ازت و دنیا دیده تره، و شما هم تاپیک زدی که نظر بپرسی نظرمو گفتم

واقعا بذار ۲۴،۵ سالت بشه بعد ازدواج کن اگر خانواده ی حامی داری استفاده کن، درس بخون، کار کن، مستقل شو، سفر برو بعد ازدواج کن

عزیزم من توهین نکردم، به عنوان کسی که بزرگتره چندین سال ازت و دنیا دیده تره، و شما هم تاپیک زدی که ن ...

همه اینا درسته من خودم قصد نداشتم تا ۳۰ سالگی ازدواج کنم هر خواستگاریم میومد فحش میدادم بهشون ولی این اینجوری شد اینم بگم از نظر اخلاق درامد و اینا اوکیه تک فرزندم هس🙃

کوووووو کجان این همه؟ چرا ما نمی بینیم

😂😂😂😂حرف منم اینه بنظرم تو سن کم با ی فردی که شرایطشو داره و خوبه ازدواج کنی بهتر از اونه که سنت بالا باشه خواستگار نداشته باشی یا خوب نباشه

کوووووو کجان این همه؟ چرا ما نمی بینیم

والا سمت ما دختر ۱۳ . ۱۴ سالع خواستگار دارع . من خودم ۱۵ عروسی کرذم مامانمم هر وقت میشینه میگه دیگ حالم از خواستگار بهم میخورد اخه واس دختر ۱۴ ساله هم میرن خواستگاری بخدا اینقد ادم رفت و اومد از فامیلامون که دیگ با زور و اجبار و حرف مردم عروس شدم البته راضیم یکم مشکلات هست ولی با همسرم مشکلی ندارم.

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
2790
2778
2791
2779
2792