2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برو دکتر امپول میزنن و دو تا پماد میدن قاطی میکنی میزنی و قرص و صابون کالاندو 

حتما برو شاید قارچ باشه اگه پوستت خشکه اگزماس

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

من روي دستم گرفته بودم مال من خيلي ميسوخت  خون هم مي اومد بهتر بري دكتر عزيزم.

ماله منم میسوزه انقدر درد داره . دکتر رفتم کمکی بهم نکردن همش‌داروی غیر مرتبط دادن . ماله شما خوب شد؟

برو دکتر امپول میزنن و دو تا پماد میدن قاطی میکنی میزنی و قرص و صابون کالاندو  حتما برو شاید ق ...

قارچ هست اگزما هم هست دوتاشو با هم گرفتم😭 مگه اگزما امپول داره؟

کرم هایی که اوره دارن، برای اگزما خوبن استفاده کردی؟ خیلی شستشو میدی داخل گوشت رو؟

رفتم دکترچندددد ماه قبلتر یه پماد داد زدم خوب نشد. دارو داده بود برای قارچ گوش اونارو استفاده کردم قارچش خوب شد ولی اگزماش هست بدتر هم شده همینطوزی داره کل گوشم رو میگیره . وقتی میخاره مجبورم همش بخارونم یا تمیزش کنم

قارچ هست اگزما هم هست دوتاشو با هم گرفتم😭 مگه اگزما امپول داره؟

برای من دو تا تو دست زد یکی پام 

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

ماله منم میسوزه انقدر درد داره . دکتر رفتم کمکی بهم نکردن همش‌داروی غیر مرتبط دادن . ماله شما خوب شد ...

بله مال من در اثر. شستن زياد دست ها و مايع هاي بهداشتي و ضد عفوني اينجوري شد يه دو سه ماهي طول كشيد. پدرم در اومد اب ميرخت رو دستم  انقدر نمك پاشيده باشي رو زخم. به دكتر پوست مراجعه كن. 

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
بله مال من در اثر. شستن زياد دست ها و مايع هاي بهداشتي و ضد عفوني اينجوري شد يه دو سه ماهي طول كشيد. ...

میشه عکسشو بذارم ببینید برای شما هم اینطوزی بود یا نه؟

بذار برات يه چيزي تعريف كنم 

پارسال مادرم پشه سالك زده بود. رفتيم دكتر پوست  گفت چيزي نيست و دارو و كرم نا مربوط داده بود دستش مادرم هر روز بد تر ميشد. تا يه دكتر ديگه رفيتيم ازمايش كردن گفتن سالكه 

بعضي دكتر ها هيچي سرشون نميشه شما حتما دكتر ديگه هم برو

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

ببین عزیزم اگر از دکتر و داروهاش جواب نگرفتی، من ی دکتر طب سنتی میشناسم کارش و عملکردش رو  هرچی از هرکی پرسیدم میگفتن عالی بوده

من خودمم واسه میگرنم رفتم پیشش و تقریبا ۸۰ درصد خوب شد

میخوای با ایشونم ی صحبتی بکن

چون داروهای دست ساز داره که خیلی زود جواب میدن

۰9961188358

این شماره منشیش هست و تلفنی هم ویزیت میکنه و دارو رو ارسال میکنه با پست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز