2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت

782 بازدید | 28 پست

خیلی ناراحتم 

من بچه دوقلو ده ماهه دارم از صبح تا شب دست تنهام و خسته میشم واقعا 

برعکس خواهر شوهرم که پانزده سال از من بزرگتره دوتا بچه بزرگ داره هیچ کاری نداره و همیشه پر انرژی بگو بخند با صدای بلند میخنده و ....

شوهرم دیشب که اعصابش خورد بود گفت تو همیشه خدا اخمات تو همه خسته ای ضعیفی آدم تورو میبینه حالش بد میشه عوضش آبجیمو ببین چقدرم از تو بزرگتره چقد شاده پر انرژیه 😔

من قطره دادم به پسرم پرید گلوش شوهرم کلا به هم ریخت با مشت میکوبید دیوار میگفت تو خسته میشی نمیتونی بچه نگه داری و....

منم هیچی نتونستم بگم فقط گفتم فردا بچه هارو ببر بده خواهرت نگه داره منم ببر خونه مامانم 😔

باید چیکار میکردم 

اخی معلومه خیلی خسته ای واقعا سخته کاش شوهرت درکت کنه

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

گاهی غذای بیرون بگیر

هر دوهفته نظافتچی بگیر خونه رو بسابن

چندروز یبار به شوهرت بگو با بچه ها بره خونه خواهر مادرش 

برو اصلاح..بخواب...موهاتو شونه کن..تقویتی بخور

من‌یادمه نوشته بودم گذاشته بودم رو در یخچال

دد جواب شوهرتم ففط بگو خیلی بی انصافی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ابجی گلم . 

ببین فقط باید برنامه ریزی کنی . میدونم سخته ولی با برنامه ریزی همه چی درست میشه ‌خونه مادرت یا مادرشوهرت اگه نزدیکه یه روز درهفته ببرشون چند ساعتی اونحا به خونه وزندگیتوخودت برس .وقتی بچه ها بیدارن خب توی‌کریر یاکالسکه یا رورویک بزار برو کارات بکن همش به بچه ها هم سر بزن. یا وقتی خوابن برو کارات بکن . اون حرفس که زدی بدتر میکنه دعواتونو

بخدا من یدونه دارم ۹ ماهه هلاکم یعنی همش چشمم به ساعته که شب بشه بخوابه و بخوابم،قبلا همیشه لاک داشتم ناخونام بلند بود،موهام مرتب،خونه تمیز،غذاهام تزیین شده،الان کلا دزخدمت پسرم هستم.بچه داری واقعا شغل تمام وقته.

پ ن:کسی که قبول نداره یا کمکی داره یا بچش آرومه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
چرا نشستی بنداریش رو بند؟؟؟ فقط کافیه این حرفو شوهرم بهم بزنه همون جا بچه رو میزارم کنار حتی بهش شی ...

بله به این روش بچه رو تنبیه میکنیم تا پدر ادب بشه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز

کار تو الان واقعا زیاد وخسته کننده است. خدا قوت. زیاد به حرفهاش توجه نکن. خودتو زیاد درگیرشون نکن. به اندازه کافی خودت نگرانی های مهمتر داری .به خودت و بچه ها برس فقط. و این حرفها رو سعی کن زیاد بزرگ نکنی و بدل نگیری.منم شرایط تو رو داشتم .دخترم بیش فعال بود و خیلی وقت به خونه نمیرسیدم و همسرم همیشه منو با مادرش مقایسه میکرد. ناراحت میشدم خیلی. ولی زیاد باهاش دهن به دهن نمی کردم. میگفتم ولش کن بی شعوره نمی فهمه. کار و خودمو میکردم. الان بعد از گذشته چند سال خدارو شکر به خاطراینکه با دخترم با صبر و مدارا رفتار کردم الان دیگه مشکلی ندارم و کلی وقت آزاد برای هر کاری. و همسرمم دیگه اون حرفها رو نمی زنه. پس تمرکزتو اول بزار روی بچهات. چند سال دیگه بزرگ میشن یادت میره