2777
2789
عنوان

اول صبح ی چی یادم اومد دلم بهم ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونموقع پیگیری میکردی  رفیق همسرتو دیگه نمیبینیش؟ اگه بتونی غیرمستقیم یه دستی بزنی خوب میشه&n ...

ن همکارن من ندیدمش اسمش فقط شنیدم .اون که با هم رفتن امکان نداره چیزی بگه

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
ول کن بابا دلت خوشه عمرت مگر چندروز الآنم کاری نمی تونی بکنی توام مبنارو روی خیر بزارخداخودش کمک می ...

😪

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
یا خدا اگر اینجوری باشه که من تو گوشیم پر از پرداختی به خانم و آقاست.  یعنی باید خانمم شک کنه ؟

چرا پیامی از دوستش نیست و بین تمام  اسکرین ها اونو پاک کرده.اونم یک شب واریز زده .

یا خدا اگر اینجوری باشه که من تو گوشیم پر از پرداختی به خانم و آقاست.  یعنی باید خانمم شک کنه ؟

یه نفر ..خانم ..۳۰۰تومن ساعت یک شب بله شک برانگیزه ..و شمایی که زیاده پرداختی‌ها خیر 

بودی شهر رو چراغونی میکردم

اون تاپیکتو یادمه گفتی شوهرت رفته بود واسه کار دوستش 

بهش مشکوک بودی 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه ها حال منم بده می دانید چرا 

یه دختر ۱۴ساله دارم متاسفانه با گوشی یعنی من نمی شناسم دوستای خوبی نداشت دیروز دیدم دوستش بهش گفته میخام سیگار بکشم خوبه حالم بدشد دوستیشو قطع کردم خودشم دعواکردم خیلی عصبی شدم بنظرتون چه کنم

ن همکارن من ندیدمش اسمش فقط شنیدم .اون که با هم رفتن امکان نداره چیزی بگه

آشنا بانکی نداری که اسمشو بدی اطلاعاتش رو بدن بهت؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

چرا پیامی از دوستش نیست و بین تمام  اسکرین ها اونو پاک کرده.اونم یک شب واریز زده .

الان که هیچی رو نمیتونی ثابت کنی ..وگذشته ..اما حواست رو خیلی جمع کن ...شش دنگ حواست .کسی که راحت بخاد ازخاله دختربگیره بازم اینکارو میکنه

بودی شهر رو چراغونی میکردم
اووه اسی اون لحظه ینی تصور هیچیرو نکردی؟

چرا از اول  ب دوستش  مشکوک بودم رفتنشون هم بهانه مسخره ای داشت. تا اومد تمام سوراخ  سمبه  های  گوشیش  گشتم .لباساش پر از بوی  عطر  .در صورتی ک خیلی دوست نداره عطر بزنه