2777
2789
عنوان

داغونم🙂🖤

157 بازدید | 8 پست

از به نفر خوشم میومد چند سالی میشد‌.آقا من تلاش اینا کردم اینو جذبش کنم و فلان تا ابنکه بعلههه از من خوشش اومد و رل زدیم دقیقا 12 روز حرف زدیم،مدت رابطمون این بود که بعدش دعوا کردیم و کات.... میدونم کارم اشتباه بود ولی هر کاری کردم برگرده نشد که نشد اخرشم پیام خداحافظی داد و رفت... باور میکنین عذاب میکشم،زجر میکشم😭😭😭😭😭.هر روز و هرشب،هر ساعت،همیشهههه بیقرارشم ای خداااا😭😭😭😭😭.دوس دارم سرمو بکوبم دیوار خیلی بد بیقرارش میشم.میدونم سنامون کم بود و ... ولی الان نیاز به کمک دارم میدونم حماقت کردم ولی کاش درکم کنین🖤.کاش راه حلی بدین بد داغونم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونم خیلی سخته مثل این میمونه که ریه هات از بی نفسی سوزش بده 

میدونی افراد معتاد وقتی مواد بهشون نرسه پرخاشگر میشن عصبی میشن نافهم میشن جسم شون درد میگیره و فقط به فکر اینن که به مواد برسن اینایی که گفتم فقط واسه معتاد به مواد نیست واسه هر اعتیادی مثل عشق 

اما اگه به مرور درد بکشن درد بکشن و تحملش کنن روز به روز قوی تر میشن و مقاومت شون در برابر نبود اون چیزی که میخان بیشتر میشه ... تا جایی که دیگه نیازی توی خودشون نمیبینن ..

ولی اگه ترکش نکنن با اینکه اون چیزی که میخان دارن ها اما روز به روز وضعیت شون بدتر میشه دارنش ها اما بازم حالشون خوب نیست 

حالا خودت انتخاب کن میخای سختی تحمل کنی و ترکش کنی و بعدش حالت خوب بشه ؟

یا ترکش نکنی و روز به روز به روح خودت اسیب بزنی حتی به جسم و زندگی ؟

یادت نره اگه دوست داشت ترکت نمیکرد پسری ک عاشق باشه هرگز از عشقش دست نمیکشه .

میدونم خیلی سخته مثل این میمونه که ریه هات از بی نفسی سوزش بده  میدونی افراد معتاد وقتی مواد ب ...

سلام عزیزممممم امیدوارم که حالت خوب باشه،واقعا مرسی که ایمو نوشتی و حالمم خوب شد با خوندش و سعی کردم فرامپشش کنممممممم