ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38810 عنوان مگه میشه 224 بازدید | 10 پست درد همیشگی ام رو دارممعده ام درد میکنه اصلا نمیتونم تکون بخورمحالت تهوع دارم هر ثانیه حس میکنم میرم بالا بیارمسردمه بدنم مثل یه تیکه یخ شدهدندونم درد میکنهمگه یه آدم چقدر میتونه درد تحمل کنهدلم نمیاد شوهرم رو بیدار کنم کاش خودش بیدارش شهدارم میمیرم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤 1401/06/16 | 04:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38810 معدت عصبی شده نمیدونم اصلا نمیتونم تکون بخورم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
دختر_نی_نی_سایت عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 630 باز خوبه شما یکی هست پیشت حتما تروخدا بیدارش کن درد نکشیمن تنها پیش نادر بزرگ پیر مریضممم خوابه،منم اتفاقا معده درد حالت تهوع مسمومیت غذایی دارم از معده درد ارزو مرگ دارم بخدا کاربری قبلا برای دوستم بوده داد به من،سه تاپیک اخر فقط برای منه
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38810 باز خوبه شما یکی هست پیشت حتما تروخدا بیدارش کن درد نکشی من تنها پیش نادر بزرگ پیر مریضممم خوابه،من ... دلم نمیاد بیدارش کنمدارم میمیرم از درد صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
utopian عضویت: 1401/03/28 تعداد پست: 2407 آخی....بیدارش کن ...ببرت بیمارستان .زوباش دل طعم دوست داشتن را چشید هنوز اما عشق واقعی نرسیده است🤍💋
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38810 آخی....بیدارش کن ...ببرت بیمارستان .زوباش چندساعت دیگه باید بیدار بشه بره سرکاربخدا دلم نمیاددعا کن بتونم بلند شم برم قرص بخورم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
دختر_نی_نی_سایت عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 630 دلم نمیاد بیدارش کنم دارم میمیرم از درد چقدرمهربون قلبم اکلیلی شد🥺😂😅اما منبودم قطعا بیدارش میکردم چوت الان واقعا دلرم میمیرم از درد بخدا کاربری قبلا برای دوستم بوده داد به من،سه تاپیک اخر فقط برای منه
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 38810 چقدرمهربون قلبم اکلیلی شد🥺😂😅اما منبودم قطعا بیدارش میکردم چوت الان واقعا دلرم میمیرم از درد ان شاءالله بهتر بشیبخدا درکت میکنمخودمم دارم میمیرمباورم نمیشه دارم این همه درد رو تحمل میکنم صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤
نازززززززززززنین عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 5762 🥺🥺🥺🥺🥺کاش من بیدار میکردی🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚