2777
2789
عنوان

پاسماوری

296 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها قصد دارم از این پاسماوریا بگیرم بنظرتون قدیمی شدن ؟     

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

پاسماوری از مد, افتاده. نخر الکی. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاسماوری از مد, افتاده. نخر الکی. 

پس واسه جای ادویه چی بخرم

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
پس واسه جای ادویه چی بخرم

سرویسی که واسه سطل برنج و قند و شکر میگیری ظرف واسه قند و چای دم دستی و ادویه داره. داخل کابینت بذار. 

الان دیگه کسی رو کابینت پاسماوری نمیذاره. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
بجاش قند و چایی رو توچی میریزن؟

سرویسی که واسه سطل برنج و قند و شکر میگیری ظرف واسه قند و چای دم دستی و ادویه داره. داخل کابینت بذار. 

الان دیگه کسی رو کابینت پاسماوری نمیذاره. شاید اوایل ازدواج زیبا به نظر برسه اما به مرور و نشستن گرد و غبار و چربی... دائم باید نظافت اینا رو کنی... 

سرویسی که واسه سطل برنج و قند و شکر میگیری ظرف واسه قند و چای دم دستی و ادویه داره. داخل کابینت بذار ...

مرسی عزیزم