2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 50 پست
بلاخره حالا به هر دلیلیم رابطه دارید تا وقت مناسبش جلوگیری کنید امپول و قرص کا ندوم بعد مشکوک بودید ...

ما جلوگیری میکردیم ولی خب اتفاقیه ک افتاده:(

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز شاید بچه ای درکار نباشه من الان فق میخام پریودشم همی ک ایشونم لطف کرد و بم چندتا چی پیشنهاد دا ...

عزیزم اول مطمئن باش باردار نیستی بعد چیزی بخور 

بچه ای هم در کار باشه ، قاطعانه پشتش وایستا 

یعنی چی که آبروم می‌ره ؟؟!!! 

از روی حرف شوهرت که میگه به من مربوط نیست ، ساده نگذر 

بچه مال دو نفره 

چطور وقتی بچه خوش اخلاق  میشه ، میگن پدرش کیه 

وقتی بداخلاق میشه میگن ، مادرش کیه !!

به قول اون دوست مون یکم  خودت رو بالا بگیر 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
ما جلوگیری میکردیم ولی خب اتفاقیه ک افتاده:(

بنظرم بیخیال باش بعضی وقتا استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
عزیزم اول مطمئن باش باردار نیستی بعد چیزی بخور  بچه ای هم در کار باشه ، قاطعانه پشتش وایستا&nb ...

اگرم باشه من نمیتونم نگهش دارم

شرایطشو ندارم سنم هنوز خیلی کمه واسه بچه بزرگ کردن

امادگیشو ندارم

بنظرم بیخیال باش بعضی وقتا استرس باعث میشه پریود عقب بیوفته 

شوهرمم میگ از ترسو استرس اینطور شدی 

ولی خب من ادم استرسییی هستم و همیشه سر وق پریود میشدم فعلا تا اون مرخص شه مجبورم بیخیال شم

اگرم باشه من نمیتونم نگهش دارم شرایطشو ندارم سنم هنوز خیلی کمه واسه بچه بزرگ کردن امادگیشو ندارم

عزیزم شما اگه چهل سالت هم باشه ، برای بچه ی اول سختی داری 

یعنی تجربه رو نمیشه بدست آورد مگر اینکه اون کار رو انجام بدی 

چند سالته ؟ 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
۱۷

امیدوارم شرایطت به وفق مرادت پیش بره عزیزم❤️❤️ 

ولی اگر (یک درصد ) ، خبری شد ، اصلا نترس. وقتی ترسو باشی ، بچه ی ترسو هم بدنیا میاری 

امیدوارم شرایطت به وفق مرادت پیش بره عزیزم❤️❤️  ولی اگر (یک درصد ) ، خبری شد ، اصلا نترس. وقتی ...

اگ باشه چجو نگهش دارم چجو ب خونوادم یا خونواده شوهرم بگم 

خیلی شرایط بدی دارم :(

اگ باشه چجو نگهش دارم چجو ب خونوادم یا خونواده شوهرم بگم  خیلی شرایط بدی دارم :(

عزیزم فکر اینکه بخوای از بین ببریش ، از سرت بنداز بیرون. اول جوانی هستی. واقعا حیفه که بخوای این گناه رو تا آخر همراهت داشته باشی 

اون موجود کوچولو دست مادر امانته. فقط به ۹ ماه زمان احتیاج داره تا کامل بشه. مگر نه ما اختیاری برای نگه داشتن یا نداشتنش نداریم عزیزم 

حتما خانواده سختگیری داری که نگران هستی 

ان شاالله که چیزی نیست 

اگر هم بود ، زودتر جهیزیه بگیرید بدون عروسی   برید سر خونه زندگی. الان با این کرونا و گرانی ، این جور  چیزها خیلی رایجه 

فقط خودت رو بسپار بخدا 

شوهرمم میگ از ترسو استرس اینطور شدی  ولی خب من ادم استرسییی هستم و همیشه سر وق پریود میشدم فعل ...

خودتو اذیت نکن اگرم بچه ایی درکار باشه بقول خودت خانومشی خدایی نکرده نامشروع که نیست شوهرتم حالش بهتر بشه کمکت میکنه الان که کاری ازش برنمیاد شمام بیشتر گیر بدی ممکنه بخاطر شرایطش عصبی بشه حرفای خوبی نزنه 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
عزیزم فکر اینکه بخوای از بین ببریش ، از سرت بنداز بیرون. اول جوانی هستی. واقعا حیفه که بخوای این گنا ...

بل فرض رفتم سرخونه و زندگیم با مادرشوهرم چجو زندگی کنم یا تا کی میخان اونا خرجمونو بدن

من بابام همو اول شرط گذاشت ک تا تموم شدن درسش حق ندارین عروسی بگیرین 

اونام همه چیو بر اساس اون تاریخی ک بابام داد برنامه ریزی کردن الان بخان حرفشوپیش بکشن قطعا میگ میخاین زیر قولی ک دادین بزنین:(