2777
2789
عنوان

شوهرم میگه ک...

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 50 پست
زعفرون ندارم متاسفانه و کسی نیس ک برام بگیره:(

آبغوره با یه قاشق گلپر بخور 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
ی سوال شما که استرس دارین و این مشکلات دارین  میشه بپرسم چرا رابطه کامل در عقد دارین؟؟؟ کاه ا ...

گلم الان میریزن سرت یه عده من یه بار به یکی گفتم میخواستن بخورنم

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی سوال شما که استرس دارین و این مشکلات دارین  میشه بپرسم چرا رابطه کامل در عقد دارین؟؟؟ کاه ا ...

خب بیکاره تا چن سال دیگ ک بتونه درس خودشو جم جور کنه باید صب کنم و نیاز داش منم خب خانومشم باید نیازشو برطرف کنم 

الانم ک میگ ب من مربوط نی چون نمیتونه کاری کنه 

خیلی بد سوخت وبستریه کاری از دسش برنمیاد

گلم الان میریزن سرت یه عده من یه بار به یکی گفتم میخواستن بخورنم

باکی نیست عزیزم ....

یک زوج مشکلی ندارن از همه نظر اوکی هستن و بهم میخوره و راضیم اون هیچ ....

ولی شمایی که تکلیفت فعلا مشخص نیست چرا خودتو در اختیارش میزاری که اونم گستاخانه بگه ب من مربوط نیست 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
باکی نیست عزیزم ....  یک زوج مشکلی ندارن از همه نظر اوکی هستن و بهم میخوره و راضیم اون هیچ ... ...

عزیزم گفتم ک سوخته و بستریه از تو بیمارستان مثلا میخاد برام چکار کنه؟!

خب بیکاره تا چن سال دیگ ک بتونه درس خودشو جم جور کنه باید صب کنم و نیاز داش منم خب خانومشم باید نیاز ...

اها شما خانومشی ، ولی ایشون همسرتون نیست؟؟؟؟

هر چقدر هم سوخته باشه حرفش واقعا زشته به شما ، انگار بچه شماست فقط ...  

جالب اینحاست شما خودتو در مقابل همسرت مسول میدونی ولی ایشون اصلا شما واسش مهم نیستی 

خوددانی، همینطور ادامه بده

عزیزم گفتم ک سوخته و بستریه از تو بیمارستان مثلا میخاد برام چکار کنه؟!

خیلیام همسراشون ماموریت هستن زایمانم میکنن

شما که فعلا معلوم نیست بارداریم یا نه ، تا ۹ماه دیگم فعلا بهش آنچنان نیاز نداری که داره شونه خالی می‌کنه

عزیز شاید بچه ای درکار نباشه من الان فق میخام پریودشم همی ک ایشونم لطف کرد و بم چندتا چی پیشنهاد دا ...

منم حرفی نزدم،  این پیام رو براشون فرستادم، چون اینجا یک سایت عمومی و تحت نظارت مستقیم فتاست. 

ممکنه براشون مشکل ساز بشه

اها شما خانومشی ، ولی ایشون همسرتون نیست؟؟؟؟ هر چقدر هم سوخته باشه حرفش واقعا زشته به شما ، انگا ...

عزیز الان واقعا شرایطش بده نصف بدنش سوخته روحیشو از دس داده 

ی مدت حتی فک میکرد من از بدنش حالم بهم میخوره و...

هعیییی امان ازاین ادما ک فق بلدن گذشته رو بزنن تو سرم:)

بلاخره حالا به هر دلیلیم رابطه دارید تا وقت مناسبش جلوگیری کنید امپول و قرص کا ندوم بعد مشکوک بودید سریع قرص اورژانسی مصرف کن کسی سرکوفت نمیزنه بقیه از روی دلسوزی تذکر میدن اینجا کسی  با کسی دشمن نیست طبقه تجربه خانومهایی که توی دوران عقد رابطه داشتن رک بگم شوهره رو پرو کردن کمتر مردی درک داره که بفهمه  این رابطه داشتن بخاطر محرمیت و عقده برداشت خراز پل گذشتن و دارن

خیلیام همسراشون ماموریت هستن زایمانم میکنن شما که فعلا معلوم نیست بارداریم یا نه ، تا ۹ماه دیگم ...

اون اگه بود قطعا ی کاری میکرد ولی الان واقعا حالش بده 

شما بیا خودتو بزا جاش 

نصف بدنت سیاهه سیاه شده دستم نابود شده باشه چکار میکنیاصن روحیه ای برات میموند؟

من برا پریود شدن اینو گفتم برا سقط جنین چهارماهه نگفتم  توی سایت پره راه کارهای پریود شدن