2777
2789
عنوان

علاقه یا منطق؟

131 بازدید | 9 پست

منظورم در رابطه با ازدواج و این چیزا نیس

برادرم امسال ۱۶ سالش شده تقریبا ۱ سال و نیمه که یه رشته ورزشی رو شروع کرده و واقعا عاشقشه حتی وقتی مریض میشه هم میره باشگاه تمرین میکنه..چند وقت پیش کرونا گرفت..اگه مثلا کرونا واگیر نداشت و مجبور نبود قرنطینه باشه با اینکه خیلی سرحال نبود حتما میرفت..یعنی تنها جلساتی که غیبت کرد فقط بابت همین کروناش بود که مجبوری نرفت

با توجه به چیزایی که توی رشته ورزشیش هست به گفته خودش برای رسیدن به تیمای باشگاهی خوب و در نهایت تیم ملی چند سال دیر شروع کرده و باید زودتر شروع میکرد 

با توجه به این موضوع رسیدن به این جایگاه به نسبت سخت تره...از طرفی داره یه مدرسه خیلی خوب میره که شهریش خیلی بالاس که یه رشته و دانشگاه خوب قبول شه و درسش خیلی براش مهمه 

اما اگر تو هر کدوم از اینا یعنی درس یا ورزش بخواد به جایگاه تاپی برسه باید یکی رو فدا کنه

الان تو دو راهی خیلی بدی گیر کرده

من خودم قربانی این مسئلم که به جای علاقه رفتم دنبال منطق و آینده نگری و پشیمونم

ادامه رو تو کامنت میگم

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

هر کدومش که خودش فکر می‌کنه آینده داره، من با منطقم جلو رفتم و راضیم حقیقتا چون علاقم چیزی نبود که توی ایران بشه امیدوارم یه روز بارمو ببندم برم دنبال علاقم 

میدانی رنج تو از چیست؟ تو به آنچه نباید، بسیار می اندیشی.

چون زود واسه ورزش اقدام نکرده بنظر من بهتره واسه درسش بیشتر تلاش کنه بعد در کنار دانشگاه و بعدها کار میتونه ورزش رو هم ادامه بده

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم نمیخواد حسرت به دلش بمونه که بعدا اگه درس رو انتخاب کرد ببینه از هم نسلاش توی باشگاه کسایی به جایگاه خوبی رسیدن ولی اون تو اون زمینه پیشرفتی نکرده

ولی خب از طرفی هم ریسک داره که الان درسشو در حد معمولی پیش ببره و وقتشو بذاره رو ورزس و یه درصد نشه اون چیزی که میخواد..این جوری دو سر سوخت میشه

نظر شما چیه؟

اینو در نظر بگیرید که این رشته ورزشی خیلی براش مهمه و با جون دل براش تلاش میکنه و حتی یبارم تنبلی نکرده برای باشگاه رفتن با اینکه ذاتا ادم خیلی زرنگی نیس

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍

متن تاپیک و نخوندم...

قطعااااا منطق

خب من بمب انرژی هستم🙂 متاسفانه یا خوش بختانه حرفاتون ناراحتم نمیکنه.... دوست عزیز   "میتونی هر جور دوس داری فکر کنی "   وقتی داشتم اسم کاربری انتخاب میکردم دوست بچگیام پیام داد و کاربریم این شد😄 ناگفته نمونه که هنوزم عاشق عروسکممم😆
من باشم درس و انتخاب میکنم
هدف یعنی موفقیت تمام روزو شب و تلاش کنی و به چیزی که میخوای برسی بس تمام تلاشتو بکن رفیق❤️خبببب از انگیزشی بیایم بیرون بنده عاشق پزشکیم همه میگن نمیشه مرغم یه پا داره من که میگم میشه 😂😁نشدم فدا سرم پشت کنکور میمونم 😁😂ادم کم حوصله ایم بحث و دعوا اینجور چیزا به من نمیاد اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن اینجا هممون فقط یه اسم کاربریم
چون زود واسه ورزش اقدام نکرده بنظر من بهتره واسه درسش بیشتر تلاش کنه بعد در کنار دانشگاه و بعدها کار ...

بله میتونه ادامه بده ولی در حد اینکه مثلا هفته ای چند بار بره تمرینو بیاد بدون هدف خاصی...دیگه اون موقع نمیتونه در حد ورزش قهرمانی بهش فکر کنه

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
من باشم درس و انتخاب میکنم

ولی من اگه برگردم به عقب علاقمو انتخاب میکنم

البته علاقم هم در نهایت به دانشگاه ختم میشد ولی مسیرش خیلی با بقیه درس خوندنا فرق داشت

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
بله میتونه ادامه بده ولی در حد اینکه مثلا هفته ای چند بار بره تمرینو بیاد بدون هدف خاصی...دیگه اون م ...

اگه از نظر مالی آیندش تامین ه بله بره دنبال علاقه ش و ورزش رو ادامه بده.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻