انتر خانوم کیست ؟ انتر خانوم شخصی است زیبا، خنده رو، خوش اندام، خوش لباس، مهربون و جذاب که با وارد شدن او در هر جمعی خانم های دیگر به شدت به او حسودی میکنن و پس از چپ چپ نگاه کردن میگن: باز این انتر خانوم اومد!
زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...
من گفتم الان یا به جاری گیر دادن یا مادرشوهر یا خواهر شوهر یا زنداداش والا از بس که هی میان به اینا میگن ولی دیدم نه واقعا معنا و مفهوم کلمه رو گفتی
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….