2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من ژن معیوب دارم تازه ی ده روزی میشه جواب آزمایشم اومده قراره تو این هفته شوهرم روهم آزمایش بده ک ببینن اون هم مشکل داره یا نه ۴ساله ازدواج کردم سال ۹۹ ی پسر دنیا اوردم مشکل تنفسی داشت فوت شد بعد سال بعدش هم دوباره زایمان کردم ک دومی پسرم هم همون مشکل رو داشت و متاسفانه اونم فوت شد الان یک سال و دوماه میگذره از مرگ دومین بچم قصد بارداری دارم خواستم بدونم کسی هست ک با وجود این مشکل بچه سالم اورده باشه 

یه نفرو میشناسم . البته وضع مالیشون خوب بود ازمایش ژنتیکشون رو المان دادن . ماشاالله دو بچه سالم دار ...

مام با قرض و بد بختی واسه خودمو دادم الان دوباره قرض گرفتیم میخوام واسه شوهرم رو بدم مجبوریم 

مام با قرض و بد بختی واسه خودمو دادم الان دوباره قرض گرفتیم میخوام واسه شوهرم رو بدم مجبوریم 

ان شا الله خدا بهتون خیر و برکت فراوان بده . واقعا سخته ولی صد در صد ارزششو داره . ان شا الله که بهترین نتیجه ها رو بگیرید 🙏💚

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚