2777
2789
عنوان

کیا مثل من هستن؟

157 بازدید | 13 پست

من متاهلم و یه فرزند دارم خیلی دوستای زیادی دارم و به خاطر اینکه دخترم رو پارک تو محل بردم با خانمای زیادی دوستم اما دوست ندارم رفت و آمد تو خونه باهاشون داشته باشم ترجیح میدم همون دو ساعت تو پارک ببینمشون راستش دوست ندارم بیان خونمون و وارسی کنن خونه زندگیم رو به نظرتون طرز فکرم اشتباهه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا کارت اشتباه نیست منم خوشم نمیاد از رفت امد زباد تک تنها تو شهر غریب هستم با دو نفر رفت امد داریم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
نه اصلا کارت اشتباه نیست منم خوشم نمیاد از رفت امد زباد تک تنها تو شهر غریب هستم با دو نفر رفت امد د ...

آخه آدم کلی دغدغه داره تو زندگیش خوشم نمیاد مهمون غریبه هم وقت و بی وقت بیاد 

اره طرز فکر بی خودیه... هیچوقت به ادم ها فقط به عنوان یه زنگ تفریح نگاه نکردم، واسه همین خیلی دوست کم دارم و کلن خیلی ادمای دورو برم کم هستن، چون نتونستم کسایی که منو فقط واسه پر کردن یه ساعتشون می خوان رو به عنوان اشنا یا دوست توی حلقه صمیمیتم نگهدارم

اما کسایی که می تونن این کارو بکنن، خیلی خوشبختن و خیلی موفق هستن... دنیا دنیای وابسته نشدن و بیخیالیه....

The secret to achieving anything is to believe
آخه آدم کلی دغدغه داره تو زندگیش خوشم نمیاد مهمون غریبه هم وقت و بی وقت بیاد 

من اصلا با وقت هم بیاد زیاد خوشم نمیاد . کلا جمع فامیل هارو بیشتر دوست دارم . 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .