2777
2789
عنوان

شوهرم بزور بهم آبمیوه داد 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 20 پست

منظور از ایتکه گفته حذف کن باید اضافی ها رو حذف کنی مثلا نوشابه و شیرینی و شربت و و چیزهایی که واجب نیست خوردنش مثل دسرها و بستنی حلوا و مربا و شله زرد ولی به جاش صبح ها نون و پنیر و گردو و یا با خیار و کوجه بخور و ناهار پروتیین و برنج هم واحد ش رو حساب کن بخور مثلا دو تا کفگیر میتونی ناهار بخوری و یا کباب و جوجه و سالاد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه زن داداش منم داره دکتر براش دارو نوشته حسابی لاغر شده بعد خوردن دارو خود تنبلی تخمدان باعث چاقیه ...

تنبلی تخمدان چاقی و لاغری نداره 

درسته اونایی ک چاق هستن باید وزنشونو بیارن پایین 

ولی تنبلی تخمدان مختص افراد چاق نیست فقط 

باید تحرک داشتع باشی یه عالمه 

قندم نباید بخوری چون اگ قند مصنوعی بخوری وضعیت هرمون مردونت داغون میشه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

منم تنبلی تخمدان دارم چند ساله متفورمین میخورم از پاییز تا حالا چاق شدم شکم آوردم پریودم عقب میوفته وزنمم نمیتونم کم کنم خیلی تنبلی میکنم الان ۱۴ روز پریود نشدم😪😪ماه های قبل بی بی چک میزدم توهم بارداری میگرفتم دیگه بیخیال شدم راهی برا لاغری ندارین🤔🤔

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥