2777
2789
عنوان

دوست...

65 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من امسال خوابگاهی میشم  طی دوسال درس خوندن مجازی 

با دوتا از بچه ها کلاسمون تقریبا حرف میزدم و اونا را دوست خودم میدونستم 

برای هم اتاقی  بودن هی پیام میدادم بهشون و اینا کع چبکار میخواین بکنینن همش میپیچوندن و هیچی نمیگفتن 

حالا یکی از همکلاسی هام که همشهریم میشه بهم پیام داده که ما یه اتاق هشت نفره برداشتیم یه نفر کم داریم  میخوایی بیایی ؟ 

بعد من پرسیدم کیان و اینا 

و فهمیدم این دوتا دوست منم اون اتاقن ، بعد پرسیدم گفتم از کی تقسیم بندی شده گفت یه ماهه اما اینا هیچی بهم نمیگفتن 

به نظرتون برم توی این اتاق یا نرم ؟ 

با این دوتا ادم دوست بمونم یا نه ؟ 

اگه فکر میکنی شرایط اتاق خوبه برو اما باهاشون سرد باش و زیاد محلشونو نزار

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم شرایط چطوره 

اتاق کوچیکتری نیست؟ افراد کمتری باشن

༺ هرچه تبر زدی مرا زخم نشد ترانه شد ༻ چیزی در گوشِ قاصدک ها گفته ام ؛ از آرزو فراتر ..!                                       
چرا ؟ میشه از تجربه هات بهم بگی ؟ 

خواسته یا ناخواسته بین همکلاسی ها رقابت درسی به وجود میاد. به خصوص زمان امتحان ها جو خیلی بدی پیش میاد. مدام مقایسه می کنند که فلانی چقدر درس خونده یا نخونده...اگر از لحاظ درسی برتر باشید، حسادت پیش میاد. کلا جو دوستانه ای در اتاقتون نخواهید داشت.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
خواسته یا ناخواسته بین همکلاسی ها رقابت درسی به وجود میاد. به خصوص زمان امتحان ها جو خیلی بدی پیش می ...

ممنونم‌ ازتون 

میشه بازم از تجربه ها خوابگاه بهم بگین ؟ 

ممنونم‌ ازتون  میشه بازم از تجربه ها خوابگاه بهم بگین ؟

من خیلی وقت پیش دانشجو بودم...ولی یک تجربه اینه که وسایل گرون قیمت با خودتون خوابگاه نداشته باشید، و اگر هم داشتید مطمئن باشید جای امنی می گذارید.

خیلی زیاد با هم اتاقی ها صمیمی نباشید. رفتارتون دوستانه و محترمانه باشه، اما اینکه درددل کنید و رازها یا برنامه هاتون را براشون تعریف کنید زیاد عاقلانه نیست. چه دوستهایی را دیدم که با هم دشمن شدند و چون از اسرار هم با خبر بودند و نقاط ضعف همدیگه را می دونستند، خیلی برای همدیگه ایجاد مشکل کردند.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من خیلی وقت پیش دانشجو بودم...ولی یک تجربه اینه که وسایل گرون قیمت با خودتون خوابگاه نداشته باشید، و ...

میسی ازتون یه دنیا براتون صلوات  میفرستم بابت کمکی که بهم کردین