اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 480 عنوان هوووف😞😞 64 بازدید | 8 پست با رلم ۹ ماهه رلیم ولی میخوام کات کنیم چن بار بهش گفتم قبول نکرد خودش ادم خوبیه نمیتونم یهو بلاکش کنم الان برا استوری واتساپم یه استوری تورکی عاشقانه گذاشتم زیرش نوشتم R که فک کنه یکی دیگ رو دوس دارم هنوز ندیده ولی اگه گف اون گیه چی بگم و چجوری بگم ؟😢 1401/06/15 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itsreally عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 547 یه دعوا بزرگ میشه اگه میخوای ردش کنی ردش کن دیگهچرا مسخره بازی در میاریبگو میخوام برای کنکور بخونمکنکور برام خیلی مهمه
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 480 چرا میخوای کات کنی؟ چون هرچقدر به تهش فکر میکنم میبینم این رابطه الکیه و هیچ وقت بهش نمیرسم و میخوام تا بیشتر این وابستش نشده کات کنم اون تهرانه من تبریز و تا چن ماه بعد هم میریم ترکیه
itsreally عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 547 چون هرچقدر به تهش فکر میکنم میبینم این رابطه الکیه و هیچ وقت بهش نمیرسم و میخوام تا بیشتر این وابستش ... میدونم نگران ایندتیبهش بگو قشنگ😐😶اخه مسئله آینده ی اون بنده خداهم هستمعلوم نیس چی بشه و ب نظرم رل زدن اشتباهه چون همش شک و تردید میاد سراغ ادم
اسما۱۳۸۳ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/12 تعداد پست: 480 میدونم نگران ایندتی بهش بگو قشنگ 😐😶اخه مسئله آینده ی اون بنده خداهم هست معلوم نیس چی بشه و ب نظ ... باشه مرسیی