2777
2789
عنوان

محض دردودل

157 بازدید | 11 پست

سلام 

یه دختر 18سالم و تو 16سالگی عقد کردم و تو 16سالگی ازدواج کردم و شوهرمم 27سالشه

از اول ازدواجم زندونیه خونه بودم و هیچوقت بیرون نبردتم، جرات ندارم پنجره رو باز کنم تا یه هوابیاد تو خونه نه اینکه از شوهرم میترسم نه اما میترسم قهر کنه خیلی کینه ایه ما کلا شیش ماه عقد بودیم چهارماهشو همسرم قهر بود، گوشی ندارم، برام خریده بود عقدمون اما خیلی بدبین و بددله همیشه گوشیمو میگشت، منم یسری دوستم عکس شوهرشو واسم فرستاده بود، بعد شوهرم دید و بعدش گوشیمو فروخت. این قضیه مال دوهفته قبل عروسیم بود همه بهم گفتن همینجا تمومش کن، اما من چون خیلی دوسش دارم هنوزم با همون وضع راضی شدم به عروسی اما تازه فهمیدم اصلش بعد از عروسیه

هیچوقت تا سرکوچه منو نبرد، هروقت آورد خونه مامانم ظهر ساعت یک و دو که هیچکس تو کوچه نیست و شبم ساعت یک اومد دنبالم که خدای نکرده کسی نبینه که این آقا زن داره، خیلی رفیق بازه خیلی

هرجا رفتم فقط با مادرشوهرم، دیگه روم نمیشد زنگ بزنم بگم مامان جان بیا منو ببر فلان جا آخه تا کی اون که نوکر من نیست که، شوهرمم هروقت بهش گفتم بیا منو ببر فلانجا، ببر بیرون، همیشه بهم میگفت کار دارم، هردفعه هم باهاش حرف زدم چه آروم و منطقی،چه با اعصبانیت هردفعه جوابم شد اینکه همینی که هست نمیخوای برو

دوساله باهاش راه اومدم، درکش کردم، خرج نکردم یعنی کردم ولی به اندازه، بیشتر سعی کردم اذیتش نکنم تو این اوضاع هواشو داشته باشم

اما هیچوقت ندید منو، کارامو ندید، همیشه سکوت صبح رفت و شب ساعت یک و دو یا بعضی وقتا سه برگشت خونه،هیچوقت پیش خودش فکر نکرد که من از صبح تا شب تنهاش گذاشتم درم که قفل تا کی چشمش به در باشه،یا حداقل فقط حالمو بپرسه ببینه زندم یا مردم

هروقت ازش پرسیدم کجایی بهم گفت نپرسی میگم ولی از پرسیدن بدم میاد من گفتم تنها که نیستی الان باید بگی، نپرسیدم نگفت، پرسیدم نگفت

الانم یک ماه و نیمه قهرم خونه بابامم یبارم اومدم اونبارم شد یه ماه اومدن دنبالم اما هیچ تغییری نداد تو اخلاقش، نمیگم فقط اون مقصره منم مقصرم اما

من فقط ازش محبت و توجه میخوام نمیخوام یجوری بشه که توجه و محبت رو گدایی کنم، بخدا خیلی همو دوست داریم و خیلی خوبه هرچقدر پول میخوام میده بهم، هری بخوام میخره، ولی خب خودتونم میدونید همه چیز که نیاز مالی نیست، الان من و همسرم دوماه بود باهم همخونه بودیم، اصلا رابطه نداشیم، اینم بگم مشکل زودانزالی داره و درمانم نمیکنه، الانم که دقیقا یک ماه و دوهفتس که اینجام هنوزه خبری نشده ازشون، خودم تا الان چند بار قدم برداشتم، اما اون اصلا انگار نه انگار

اصلا روز اول مادرشوهرم به مامانم زنگ زده بود گفت یه ده روز از هم دور باشن قدر همو میدونن

ببخشید زیاد حرف زدم، داستان زندگیه من میشه یه کتاب 

لطفا اگه تجربه داشتین بگین چیکار کنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا هیچ اهمیتی بهت نمیده چرا باید ب همچین ادمی بها بدی، تو انسانی خدا بهت اختیار داده... برو دنبال ارزوهات خودتو پیر نکن ب پای این ادم.. الان طلاقتو نگیری چن سال دگ پشیمون میشی، با ی مشاور و وکیل صحبت کن

چقدر زندگی منو تو شبیه به همه دقیقا همه اینا یی که گفتی منم دارم میکشم با مادرشوهرم فقط میتونم برم جایی فضای مجازی ندارم خیلییییییییم بد دله دقیقا همینایی که گفتی منم دارم منم خسته شدم بچه هم ندارم خداروشکر دارم تصمیم به جدایی میگیرم اینطور ادمای بد دله خوب بشو نیست خیلیم بد اخلاق بد دهنه دقیقا عین تو پول بخوام میده نیاز مالی مو برطرف میکنه اما فوق العاده بد دله تا جایی که حتی با خونوادمم نمیزاره جایی برم خونه فامیلمم نمیزاره واقعا منم عذاب میکشم از دستش خیلی محدودم اما خودش هرکار دوست داره میکنه خودش فضای مجازی داره خودش رفیق بازه خودش هزاران بار خیانت کرده بهم حتی بدترین خیانت ها که طرف فامیلش بود شوهر بچه هم داشت با هم رابطه جنسی داشتن اما من سکوت کردم هیچی به هیچ کی نگفتم که یک وقت خون خونریزی نشه الان که یادم میاد میگم من چقدر احمق بودم الانه که دارم عذاب میکشم اونا با زندگی من بازی کردن اما من فکر زندگی اونا بودم

زمان عادل ترین قاضی دنیاس🤞🥂❤🤞
عزیزم فردا زنگ بزن ۱۴۸۰  مشاوره رایگان بهزیستی  بهت کمک میکنن  اینجوری که نمیشه . ...

اینی که میگی مشاوره بهزیستیه چه ربطی به مشاور خونواده داره؟هزینه نداره؟هر چند ساعت بخوای میتوی حرف بزنی؟

زمان عادل ترین قاضی دنیاس🤞🥂❤🤞
اینی که میگی مشاوره بهزیستیه چه ربطی به مشاور خونواده داره؟هزینه نداره؟هر چند ساعت بخوای میتوی حرف ب ...

منم زنگ زدم، بله رایگانه و هرچقدر بخوای میتونی باهاش حرف بزنی

اما به من کمکی نکرد

چقدر زندگی منو تو شبیه به همه دقیقا همه اینا یی که گفتی منم دارم میکشم با مادرشوهرم فقط میتونم برم ج ...

عزیزم خدا کمکت کنه، دیگه برا من به این حد نیست ازش مطمئنم و خیلی همو دوست داریم نمیتونم خودمو به طلاق راضی کنم

اصلا هیچ اهمیتی بهت نمیده چرا باید ب همچین ادمی بها بدی، تو انسانی خدا بهت اختیار داده... برو دنبال ...

هم با وکیل حرف زدم هم مشاور 

جفتشونم گفتن نرو دادگاه چون وضعیتتون از اینی که هست بدتر میشه بهم گفتن درست میشه اما یکم زمان میبره