2777
2789
عنوان

شغل ادمینی

699 بازدید | 11 پست

سلام به همگی 

من قصد دارم ادمین بشم و اطلاعات متوسطی در مورد  اینستاگرام دارم اما دوره ای در این باره ندیدم. فقط دوره ی فتوشاپ میبینم.

کسی هست که بدون دوره دیدن و با اطلاعاتی که میشه به صورت رایگان پیداشون کرد ادمین شده باشه و راضی هم باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بدون دوره شروع کردم admiin.mina

این هم پیج ادمینیم هست من الان فقط برای آشناها کار میکنم مشتری میاد دایرکت قیمت میگیره میره

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

عزیزم من یه مدتی ادمین بودم ... یکی از دوستام آموزش میداد چون خیلی صمیمی بودیم خیلی کمکم کرد خیلی چیزا بهم یاد داد و خلاصه تقریبا حرفه ای شدم 

ولی واقعاااا درآمد نداشت !!!

همه میان سوال میپرسن و تمام 

حالا خدروشکر یه شغل جدید دارم خیلی راضیم ... درکل میگم ادمینی زیاد نون و آب نداره 

خانما من نیاز به ادمین فروش فوری برای یک شرکت دارم هرکس تمایل داره تو تلگرام بهم پیام بده تا شرایط به طور کامل توضیح بدم تا بعدش قرار داد مون رو ببندیم

@louna_darya