اگه یه پسر واقعا کسی رو بخاد میره بهش میگه یا اگهخنم توجه نشون بده کنارمیکشه؟همکارم ک بهم خیلی توجا میکرد وقتی منم کمیعلاقمو باتوجه نشون دادم کنار کشیده.و ی جورایی ضایعم کرد...اگهیه نفرو کسی رو بخاد چجوری رفتارمیکنه؟؟؟؟میخام بدونم مال توجه منه؟
توی یکی از پست ها گفته بودی سرفه میکنه رفتین عکس بگیرین چطور بود ؟؟ دکتر چیمیگه؟؟
عزیزم نگران بودیم از سرفه ولی مربوط به کرونا بود اونزمان ...البته بعد درمانم سرفه میکردن ک گفتن از عوارض شیمی درمانیه ...تنها دغدغه من الان عدد ca15.3هست..اخیرا هم دست طرف عملشون درد میکنه...شما مامان خوبن؟چکاباشون ب چ شکله؟؟و عدد ca15.3روی چ رنجیه؟؟
تشکر اره خدا رو شکر خوبن مال ما هم هر ۶ ماه یک بار سونو و مامو هرسال است مال ما ca15.3عدد ۱۷ ...
خداروشکر....انشالله همیشه خوب باشن...میدونی توی هرازمایشگاه یه رنجی داره بستگی داره ب ازمایشگاهش..ولی اینکه هرسری عددش بره بالاتر من خوندم نشوندهنده عدم پاسخگویی ب درمانه ..یعنیاگر از رنج نرمال خارج بشه باید نگران بووود..من ایندفعه خیلی نگرانم چون ازمامان من ۳۰ شده.یعنی نهایت رنج ..التماس دعا دارم ...شما عددتون خوبه جای نگرانی نیست عزیزم