2777
2789
عنوان

علاقه یه پسر؟

183 بازدید | 8 پست

اگه‌ یه پسر واقعا کسی رو بخاد میره بهش میگه یا اگه‌خنم توجه نشون بده کنارمیکشه؟همکارم ک بهم خیلی توجا میکرد وقتی منم کمی‌علاقمو باتوجه نشون دادم کنار کشیده.و ی جورایی ضایعم کرد...اگه‌یه نفرو کسی رو بخاد چجوری رفتارمیکنه؟؟؟؟میخام بدونم مال توجه منه؟

سلام ببخشید یه پیام ازتون داخل نی نی سایت دیدم راجب سرطان سینه اگه ca15 _3 بالا بیاد خطرناکه یا نه ب ...

نه هنوز روی مرز هست..نهایتش ۳۰ هست ک روی همین رنجه...قبلا ۲۸ بود..چکاب بعدی رو نگرانیم چون الان دست راستشون درد میکنه....چرا عزیزم ؟چی شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز روی مرز هست..نهایتش ۳۰ هست ک روی همین رنجه...قبلا ۲۸ بود..چکاب بعدی رو نگرانیم چون الان دست ...

والا مادر منم این مشکل داره مال ما سال ۹۸ عمل کردیم شما الان چند سال گذشته؟؟ شما دیگه الان فقط چکاب میرین یا نه ؟؟

نه هنوز روی مرز هست..نهایتش ۳۰ هست ک روی همین رنجه...قبلا ۲۸ بود..چکاب بعدی رو نگرانیم چون الان دست ...

توی یکی از پست ها گفته بودی سرفه میکنه رفتین عکس بگیرین چطور بود ؟؟ دکتر چیمیگه؟؟

والا مادر منم این مشکل داره مال ما سال ۹۸ عمل کردیم شما الان چند سال گذشته؟؟ شما دیگه الان فقط چکاب ...

الان توی چهارساله ..چکاب وسونو ومامو میرن ولی این ک عدد داره از نرمال میره بالاتر خیلی بده ...نگرانم خیلی 

توی یکی از پست ها گفته بودی سرفه میکنه رفتین عکس بگیرین چطور بود ؟؟ دکتر چیمیگه؟؟

عزیزم نگران بودیم از سرفه ولی مربوط به کرونا بود اونزمان ...البته بعد درمانم سرفه میکردن ک گفتن از عوارض شیمی درمانیه ...تنها دغدغه من الان عدد ca15.3هست..اخیرا هم دست طرف عملشون درد میکنه...شما مامان خوبن؟چکاباشون ب چ شکله؟؟و عدد ca15.3روی چ رنجیه؟؟

عزیزم نگران بودیم از سرفه ولی مربوط به کرونا بود اونزمان ...البته بعد درمانم سرفه میکردن ک گفتن از ع ...

تشکر اره خدا رو شکر خوبن مال ما هم هر ۶ ماه یک بار سونو و مامو هرسال است   مال ما ca15.3عدد ۱۷ الان ۲۱ نمیدونی دلیلش چیه خیلی نگرانم

تشکر اره خدا رو شکر خوبن مال ما هم هر ۶ ماه یک بار سونو و مامو هرسال است   مال ما ca15.3عدد ۱۷ ...

خداروشکر....انشالله همیشه خوب باشن...میدونی توی هرازمایشگاه یه رنجی داره بستگی داره ب ازمایشگاهش..ولی اینکه هرسری عددش بره بالاتر من خوندم نشوندهنده عدم پاسخگویی ب درمانه ..یعنی‌اگر از رنج نرمال خارج بشه باید نگران بووود..من ایندفعه خیلی نگرانم چون ازمامان من ۳۰ شده.یعنی نهایت رنج ..التماس دعا دارم ...شما عددتون خوبه جای نگرانی نیست عزیزم