2777
2789
عنوان

دعای فرج امشب💚🌱🍃

586 بازدید | 132 پست

#یاصاحب_الزمان_عج❤️ 

تو که دانی جگرم را غم هجران تو سوخت

نه جگر،جان مرا ماتم فقدان تو سوخت

حاصل عمر منِ زار تو دانی که چه شد؟

عمر،شب از غم و از شعله سوزان تو سوخت.

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

✨شبت بخیریاحجت بن الحسن (ع)✨

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دلم میخاد امام زمانو ببینم ینی نمیشه؟    الان منظورمه ها نه بعد از ظهور

منم خیلی دلم میخاد ببینمشون 🥺🥺

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

یا امام زمان میبینی منو؟! میبینی اشکامو؟! کجایی اخه قربونت برم... دگ حتی اشکام نمیزاره درست ببینم و برات بنویسم... نکنه توام منو یادت رفته.... دگ تحمل ندارما... بیا تو رو ب مادرمون زهرا قسم بیا دیگه تابی برام نمونده... اخ خدا

هر کی میبینه فقط ی صلوات بفرسته واس حالم...

هیچی نپرسید لطفا

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
@رونیا83     @nijkhbbbbbbbikkj     @افکارسبزلیمویی     @ملکه_ ...

سلام.🌺🌺🌺

مرسی از دعوتتون.

التماس دعا دارم.

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

[QUOTE=251645351]کجاست دعاها تو گوگل بزنم میاد؟[/QUOTEبله چندتایی هست

زیارت ال یاسین

نماز امام زمان 

صلوات یا خالق قایم ال محمد 

کتاب النجم الثاقب رو بخون 

کتاب صحیفه مهدوی فکر کنم اسمش این باشه