abhibhi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 659 عنوان ضررداره؟ 45 بازدید | 5 پست بچه ها عرق برا مو ضرر داره؟آسیب به تار مو یا ریشه میزنه؟من خیلی حساس شدم به خاطر اینکه سرم عرق نکنه ، تموم نمیخورم از جامتا چه حدش ضرر داره؟ پرنده های قفسی ، عادت دارند به بی کسی🙌 1401/06/15 | 22:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shoroogh عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2174 یهچیز طبیعیه توی بدن و اگر ضرر داشت که این اتفاق نمیافتاد. 🚶🏼♀️ من که با چادر همهش بیرونم سرم وااقعا داغ میشه توی آفتاب و موهام خیس آب! ولیخب میرسم خونه یه دوش آب سرد میگیرم یا سرمو میشورم. درکل خیلیم مفیده. سموم بدن دفع میشه.
abhibhi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 659 یهچیز طبیعیه توی بدن و اگر ضرر داشت که این اتفاق نمیافتاد. 🚶🏼♀️ من که با چادر همهش بیرو ... موهات بلنده؟مشکلی ندارن سرت؟ریزش و ....هر روز موهاتو میشوری؟با آب خالی یا شامپو؟ پرنده های قفسی ، عادت دارند به بی کسی🙌
shoroogh عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2174 موهات بلنده؟ مشکلی ندارن سرت؟ ریزش و .... هر روز موهاتو میشوری؟ با آب خالی یا شامپو؟ متوسطه، تا پایین شونهنه معمولی خیلی ریزش نداره. همون تعداد طبیعی که میریزه.نهبابا هرروز😶 کی حوصله دااره. یهروز درمیون بیشتر که میرم حمام.یهکوچولو شامپو میزنم هربار. چون کف میکنه با همون کفش میشورم. شامپوی زیادم ضرر داره. بعد دو دیقه آب میکشم
shoroogh عضویت: 1401/06/09 تعداد پست: 2174 راستی اگر میتونی موهاتو بباف.😍 باز نذار زیاد. خیلی سالم نگه میداره
abhibhi مدیر استارتر عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 659 راستی اگر میتونی موهاتو بباف.😍 باز نذار زیاد. خیلی سالم نگه میداره من روزا یکم باز تا سرشونس ، یکم شل میبندم شبا خرگوشی شل میبندم مثلا کشمو رو دوبار تاب میدم روزا بیشتر باز پرنده های قفسی ، عادت دارند به بی کسی🙌