2789
عنوان

مردم از خستگی

119 بازدید | 4 پست

صبح رفتم سرکار ظهر برای دخترم غذا بردم مدرسه برای دختر دیگه ام وسایل ساندویچ خریدم که ببره کلاس زبان بعد رفتم جلسه بعد رفتم خونه مادرم که تنهاس کاراش رو کردم آخرش هم دخترم رو از آموزشگاه برگردوندم الانم باید هم جارو کنم هم ظرف بشورم هم یه شامی بدم. آخر وقت هم با خبر مشکلی که سرکار برای کارگر شوهرم پیش اومده و شاید پاش ترک خورده باشه تموم شد. دعا کنین چیزیش نباشه اقلا. فردا  صبح دکتر میاد ببینه. تا صبح باید حرص بخورم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
خوش ب حالت من ک صب ۱۲ بیدار شدم غذا درست کردم خوردیم دوباره خوابیدیم تا ۸ دوباره شام بعد شامم دراز ک ...

خوش به حال خودت استراحت کردی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

عزیزم اشتباه نکن خسته شدم از خستگی و بیکاری و خونه موندن دوس دارم از شدت کار خسته بشم ن از بیکاری

اون که کاری نداره اراده کن صبح تا شب کار کنی بباف بدوز خونه تمیز کن