2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه با دختره ازدواج نمیکنه

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫

بعدن دختره میفهمه مامانش ماهگل بوده 

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫

میجان و برزو خواهر برادرن

برزو میمیره

نازبانو نیره شیراز

برادر نازبانو میمیره

میجان با مسر شهری ازدواج میکنن 

شیرین هم ول معطل

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

بعدن ماهگل رو تو بغل دختره تیر میزنن و ماهگل میمیره 

تایع هم میمیره 

ناز بانو باز حامله میشه سقط میکنه میفهمن پسر بوده دختره میجان با اون پسر شهریه، میره دختر عمو سرش ...

برزو رو اون خواستگار ماه گل می کشه، چون برزو هم ماهگل رو میکشه

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
میجان و برزو خواهر برادرن برزو میمیره نازبانو نیره شیراز برادر نازبانو میمیره میجان با مسر شهری ...

پسر شهری منظورت امیره؟

بعد ماهگل چی میشه

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️