وایی تروخدا کمکم کنید 😭😭😭 همش بهم میگن چاق خسته شدمم😭😭 یکی بگم چیکار کنم😭😭😭😭
اندازه ۱ نون یا شایدم بیشتر همراه غذا میخورم یکی کمکم کنه😭😭😭
از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰
مرسی بچه ها واقعا دیگه میخوام از فردا شروع کنم امیدوارم موفق باشم تک تکتون دعا میکنم بخاطر راهنمایی هاتون🌹❤⚘
از افتادن نترس،از تلاش نکردن بترس، فکرت رو از(نمیتونم ) پاک کن ،بهترین امادگیبرای فرداانجام دادنبهترینتدر امروزه ،ب بقیه اجازه نده بهت بگن ک تو کی هستی🧜🏼♀️🧜 کاربری به دست سه نفر میباشد منو دو تا دخترام 🍂 میشه واسه قبولی دخترم یه صلوات بفرستی؟🙏🥰
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه عزیزم اینجوری نگو خودت کوچیک میشی دفعه بعد گفتن اگه لاغرن بگو من از خودم راضیم شما هم یه حرکتی بزن مثل من شو چون اصلا قشنگ نیست اگر هم که چاقن بگو شما چرا لاغر نمیکنید