2777
2789
عنوان

تکرار پایه

2619 بازدید | 21 پست

کسی واسه تغییر رشته تکرار پایه کرده؟ الان پشیمون نیستید؟ نمیدونم چرا حس خوبی به این قضیه ندارم🤕

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورت متوجه نمیشم

واسه تغییر رشته دهم به یازدهم اصولا باید تکرار پایه کنن یعنی ی بار دیگه دهم رو تو رشته ی جدید بخونن میگم کسی بوده این کارو کرده باشه؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

اگه منظورت دبیرستانه من تکراره پایه کردم چون شراطیشو نداشتم بخونم برم بشینم یازدهم  مجبور شدم از دهم بخونم دوباره.  

پشیمون هستم یکم، چون از بقیه عقب افتادم 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
واسه تغییر رشته دهم به یازدهم اصولا باید تکرار پایه کنن یعنی ی بار دیگه دهم رو تو رشته ی جدید بخونن ...

من اینکارو کردم 

شاید یکم حس بدی بگیری که با کوچک تر از خودت درس میخونی ولی اینم مهم نیست به نظرم 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
اگه منظورت دبیرستانه من تکراره پایه کردم چون شراطیشو نداشتم بخونم برم بشینم یازدهم  مجبور شدم ا ...

میشه بپرسم چه رشته ای بودی؟ چی خوندی؟ پشیمونیت فقط واسه اینه که عقب موندی؟ من خرداد ۸۵ ام الان تازه نمیه دوم ۸۵ دهم میرن اگه این کارو کنم عقب نمی افتم زیاد

من اینکارو کردم  شاید یکم حس بدی بگیری که با کوچک تر از خودت درس میخونی ولی اینم مهم نیست به ن ...

ی بار دیگه برگردی عقب این کارو میکنی دوباره؟

تکرار پایه نکردم با اینکه کلا از اول دوس نداشتم رشتمو ک تجربی بود

وقتی دیپلم گرفتم سال بعدش دیپلم انسانیم گرفتم و کنکورشو دادم

راحت بدون اینکه دهم و یازدهم رو لازم باشه بخونم دیپلم گرفتم ازش😃

یکیم داشتیم دوبار از تجربی ب ریاضی ریاضی ب تجربی تغییر داد:|

اگر این باشه ک راحتی چون دهماشون عین همه

تجربی ی زیست اضافه تر داره و ریاضی ی هندسه

موفق باشی

واسه تغییر رشته دهم به یازدهم اصولا باید تکرار پایه کنن یعنی ی بار دیگه دهم رو تو رشته ی جدید بخونن ...

من تو دانشگاه انجام دادم. دو ترم از همه عقب افتادم . کلی ریچار شنیدم و تا مرز افسردگی پیش رفتم.. روزایی بود که میگفتم ای کاش از خواب بیدار نشم و بمیرم ولی بالاخره تو رشته خوب و مورد علاقه ام درس خوندم. هرچند زهرمارم کردن ولی ارزشش رو داشت با این رشته الان کارمند رسمی هستم و حقوقم هم خوبه . همه بخاطر شعلم احترامم میکنن... ولی از اونایی که اذیتم کردن کینه به دل دارم. فقط پدر حدابیامرزم پشتم بود و همه جوره ساپورتم کرد مالی و روحی و....

نور به قبرش بباره. خاکش بر سر بقیه بریزه.

نپرس چه رشته ای و چه شغلی و کدوم دانشگاه.. چون دلم نمیخواد بگم.

تو هم فقط ببین اگه ارزشش رو داشت به حرف خودت گوش بده ولی خوب تحقیق کن ... موفق باشی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
تکرار پایه نکردم با اینکه کلا از اول دوس نداشتم رشتمو ک تجربی بود وقتی دیپلم گرفتم سال بعدش دیپلم ا ...

مرسی عزیزم🤍 بیین من به دلایلی امسال که دهم تجربی بودم نتونستم درس بخونم و امتحانامو دادم ولی هیچچچ چیزی از درسای تخصصیش نفهمیدم (درسم هم خوبه) ریاضی نهم رو ۱۹ شدم و علوم رو ۱۷ همشم ی شبه خوندم 

الان یازدهم تجربی رو بخونم چون دهم رو بلد نیستم به مشکل نمیخورم؟🤕

میشه بپرسم چه رشته ای بودی؟ چی خوندی؟ پشیمونیت فقط واسه اینه که عقب موندی؟ من خرداد ۸۵ ام الان تازه ...

من از کار دانش  اومدم  نظری از گرافیک تغییر دادم به انسانی 

کلا اعصابم خورد شد چرا اشتباه انتخاب کردم که از طرفی عقب بیفتم و از طرفی  هم با  کوچک تر از خودم همکلاس شم