2777
2789
عنوان

چی کار کنم ؟

317 بازدید | 18 پست

پسرم میخواد برای رشته دانشگاهی بره رشته معماری ولی از یه طرف عمران رو دوست داره . کسی درباره حقوق و مزایای عمران و معماری چیزی میدونه؟ کدوم بهتره ؟ بازار کار کدوم رشته بیشتره؟ کدوم درآمد بالاتری داره ؟ لطفا کمکم کنید . پسرم هی میپرسه  منم نمیدونم اطلاعاتی

سلام من عمران خوندم 

پارتی داشته باشید عمران بهتره و تعداد فارغ‌التحصیلاش نسبت به معماری کمتره 

برای مهاجرت هم باز عمران بهتره 

عمران چون رشته سختیه باعث میشه مغزش بازتر بشه و وقتی فارغ التحصیل شد حتی اگه نخواست کار هم بکنه ، چون مغزش باز تره توی کار راحت تر می‌تونه پول در بیاره و با مشکلاتش کنار بیاد 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی عزیزم برادرم هم عمران خونده ولی خب تقریبا از رشتش ناامیده 

توی عمران نمیشه به درس دانشگاهی بسنده کرد 

خود منم الان پروژه های دانشجویی انجام میدم ، اگه برم توی یه شرکت نهایتا ۷ میلیون بهم میدن 😕 که پروژه دانشجویی درآمدش بیشتر از اونه 

اگه واقعا علاقه داره بذارید بیاد عمران ولی بهش بگید از همون اول بره بچسبه به استادش و دائما مهارت افزایی کنه و فقط به درس و دانشگاه بسنده نکنه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

عزیزم شرمنده یه سوال . مثلا برای مدرک فوق لیسانسش چقدر درامد داره؟؟

هیچی

با همون کارشناسی هم میشه پول در آورد ، 

ارشد و دکتری توی عمران عین پاچه دوتا شلوار هستن که اگه ارشد کسی بخونه ، دکتری هم باید بخونه 

تحصیلات آکادمیک برای کسیه که یا میخواد تو دانشگاه تدریس کنه یا در نهایت مهاجرت کنه برای دکتری به کشور دیگه 

پیشنهاد من اینه که بفرستیدش ایتالیا کارشناسی بخونه کلا هم خرج ۲۰۰ میلیون میشه 

بعدش هم می‌تونه بیاد ایران و راحت تر از بقیه کار کنه 

می‌دونم مذهبی هستید ، ولی هر کی مهاجرت می‌کنه آدم بازی نیست 

جلو پیشرفتشو نگیرید ، اوضاع از اون چیزی که فکر میکنید خیلی داغون تره . خود من چادریم ولی کاری کردن که مجبورم مهاجرت کنم 

هیچی با همون کارشناسی هم میشه پول در آورد ،  ارشد و دکتری توی عمران عین پاچه دوتا شلوار هستن ...

نه عزیزم من خودم دانشگاه سوربن هنر خوندم و مدرک دارم و موافقم با تحصیل پسرم خارج از کشور ولی خب میدونی هزینش خیلی بالا است . درضمن یه سوال داشتم در ایران حقوقش بالای 8 میلیون هست در شهردیگه  ؟؟؟

نه عزیزم من خودم دانشگاه سوربن هنر خوندم و مدرک دارم و موافقم با تحصیل پسرم خارج از کشور ولی خب میدو ...

بستگی به کار فرد داره ولی شما ببین اکثر پروژه های ما خوابیدن و به مهندسی که ۱۵ سال سابقه داره توی تهران ۸ میدن 

پارتی داشته باشه حقوق بیشتر هم میدن ولی خب ساخت و ساز تقریبا میشه گفت راکد هست 

غیر از اون کرامت انسانی توی اکثر شرکت ها حفظ نمیشه 

ایتالیا بورسیه استانی داره و پسرتون میتونن از بورسیه اونجا استفاده کنند و یه زندگی ساده دانشجویی داشته باشن 

اون ۲۰۰ میلیون هم میتونید خورد خورد تا ۱۹ یا ۲۰ سالگیش جمع کنید و وام بگیرید 

خیلیا هستن که وام دارن میگیرن و خودشونم یه مقدار میذارن روش 

خودشم توی این چند سال می‌تونه پایتون یادبگیره و پروژه های بقیه رو انجام بده 

الان همه چی داره به سمت هوش مصنوعی می‌ره حتی خود منم متلب و پایتون یاد گرفتم ، اگه کامپیوتر بره وضعیتش خیلی بهتر میشه و پولش از عمران هم بیشتره به شرطی که مجددا به درس های دانشگاه بسنده نکنه و دائماً در حال یادگیری باشند 

معماری هم خود دختراش بیکارن و حتی برای مهاجرت هم زیاد به کار نمیاد 

کلا توی این کشور یا باید پول داشته باشی ( شروع اکثر کارها سرمایه کلان میخواد با این وضع تورم) ، یا پارتی و یا خودتو بچسبونی به یه سری تا بتونی بری بالا 

سالم بخواد زندگی کنه نمیتونه چون طردش میکنن 

بستگی به کار فرد داره ولی شما ببین اکثر پروژه های ما خوابیدن و به مهندسی که ۱۵ سال سابقه داره توی ته ...

مرسی عزیزم واقعا خیلی خیل ممنونم از راهنمایی و اطلاعاتت راستش من میخواستم بفرستمش فرانسه و از اونجا که خودن درس خوتدم اونجا هزینش خیلی بالا بود. ولی الان با مشاورت نتیجه خوبی گرفتم و میتونم به پسرم کمک کنم . 

مرسی عزیزم واقعا خیلی خیل ممنونم از راهنمایی و اطلاعاتت راستش من میخواستم بفرستمش فرانسه و از اونجا ...

خواهش میکنم

فرانسه بورسیه نمی‌ده 

برای ارشد هم بورسیه و فاند خیلی کم هستش و پیدا میشه 

همین ایتالیا بورسیه استانی میده ، رنک دانشگاهش هم بهتره و می‌تونه به انگلیسی هم درس بخونه که اگه خواست ارشد یا دکتری مستقیم اقدام کنه بعد کارشناسی ، دیگه نیازی به آپلود نمره زبان مثل تافل و آیلتس و... نداره 

فقط یه آزمونی هست که باید بده و حداقل نمره دانشگاه رو کسب کنه 

معدل دبیرستانش هم بالای ۱۵ باشه ( برای کارشناسیه) 

برای ارشد آزمونی ندارن و فقط باید نمره زبان و توصیه نامه و انگیزه نامه آپلود کنند که با این اوضاع پیشنهادم همون کارشناسیه که تشریف ببرن 

اینجوری اگه اوضاع ایران درست شد میتونن برگردن

خواهش میکنم فرانسه بورسیه نمی‌ده  برای ارشد هم بورسیه و فاند خیلی کم هستش و پیدا میشه  ...

سلام .دیدم شما اطلاعات خوبی راجع به مهاجرت دارین. اگه ممکنه سوال منم جواب بدین لطفا.برای پزشکی فرانسه هزینه اش کمتره یا ایتالیا؟خواهش می کنم جواب بدین.

سلام .دیدم شما اطلاعات خوبی راجع به مهاجرت دارین. اگه ممکنه سوال منم جواب بدین لطفا.برای پزشکی فرانس ...

سلام

ایتالیا 

چون شهریه دانشگاه صفر میشه، رنکش بالاتره 

بورسیه میده

سلام ایتالیا  چون شهریه دانشگاه صفر میشه، رنکش بالاتره  بورسیه میده

ممنون عزیزم.میشه بیشتر راهنماییم کنین.آخه دخترم خیلی درسخونه  برای کنکور هم خیلی زحمت کشید با این حال به حقش نرسید.واقعا هم بااستعداد وهم پرتلاش ، زبانش هم عالیه.ولی چون توکنکور نتیجه خوبی نگرفت ازدرس خوندن زده شده.من نمی دونم چیکار کنم.شاید بره خارج ازایران به نفعش باشه، ولی نمی تونم زیادهزینه کنم.دنبال یه راهنمای خوب می گردم.ممنون میشم کمکم کنین.

ممنون عزیزم.میشه بیشتر راهنماییم کنین.آخه دخترم خیلی درسخونه  برای کنکور هم خیلی زحمت کشید با ا ...

پول تمکن ۳۰۰ میلیون باید داشته باشید که نشون سفارت بدین 

ایتالیا آزمون آیمت داره که همون سوالات کنکوره ولی رقابتی نیست و هر چی نمرشون بالاتر باشه شانس پذیرششون بیشتره 

بورسیه استانی ای که میده پارسال میانگین ۷ هزار یورو بود سالانه که کفاف زندگی دانشجویی میده 

تا سه ماه اول بورسیه نمیدن تا یه تعداد واحد کورس رو دخترتون پاس کنه 

اونجا پزشکی فکر کنم پنج ساله هستش و طرح هم نداره. می‌تونه بلافاصله بعد فارغ التحصیلی بره هر جایی که دلش خواست 

موقعی که اونجاست با همون ویزایی که داره می‌تونه تو حوزه شینگن سفر بره و نیازی به ویزای جداگانه نیست