2777
2789
عنوان

بارداری

74 بازدید | 14 پست

سلام من تقریبا ۳ ماه پیش رابطه داشتم و ماه بعدش پریود شدم یعنی تیر مردادم خونریزی داشتم که دو سه هفته ای طول کشید ولی الان حس میکنم شکمم بزرگ شده😐

باردارم ب نظرتون ولی علائمی ندارم و پریودم شدم چون میگن بعضیا تو بارداری پریود میشن بخاطر اون پرسیدم

لطفا جواب بدین

بی بی چک بزن ، یعنی این سه ماه رابطه نداشتی کلا .

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اختیار دارید نظر ما چه اهمیتی داره از جناب بی بی چک بپرس  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید لطفا حتی شما دوست عزیز!!!

بی بی چک بزن ، یعنی این سه ماه رابطه نداشتی کلا .

نه سه ماه پیش داشتم بعدشم ک رفتم عمل بینی بعد پریود شدم مردادم سه هفته پریود شدم الان فقط شکمم حس میکنم بزرگه

ینی ممکنه باشم چون پریود شدم 

بعضیا اینجورین که سه ماه اول رو پری میشن احتمالش کمه ولی باز ممکنه

خدایا شکرت بخاطر نعمت زیبایی که بهمون دادی🤰❤مامانای مهربون واسه سالم به دنیا اومدن نی نی مون التماس دعا🌿💋
بعضیا اینجورین که سه ماه اول رو پری میشن احتمالش کمه ولی باز ممکنه

من تیر یه هفته شدم مردادم سه هفته ولی رابطه من اصلا دخول نداشت اب منیم حتی وارد واژنم نشد با دستمالی ک ب اون اب منی خورده بود فقط واژنم پاک شد باردار شدم ینی؟

نه سه ماه پیش داشتم بعدشم ک رفتم عمل بینی بعد پریود شدم مردادم سه هفته پریود شدم الان فقط شکمم حس می ...

احتمالش خیلی خیلی خیلی کمه باردار باشی ، ولی باز اگه شک داری بی بی چک بزن 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞