2777
2789
عنوان

هزينه عقدو نامزدي چقدر درمیاد

647 بازدید | 15 پست

سلام خانما  میخوام بدونم هزینه بله برون نامزدی چقدر میشه حدودا خسته شدیم از دوری میخوام باهم باشیم ولی میخوام بدونم چقدر هزینه میشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره به تعداد مهمون ها،سرویس هایی که میخواید بدید که کجا بگیرید 

برای من با 20 مهمون شد 4 میلیون فقط

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
بستگی داره کجا بگیرین و....

من نمیخوام خیلی دورمون رو شلوغ کنیم چون دستمون خالیه فعلا بدا ی عروسی خوب میگیریم تو خونه عقدو بله برون میگیریم جشنم فعلا نمیگیریم 

نامزدی که الان کسی نمیگیره فقط بله برون هست و میرن محضر عقد میکنن.   واسه بله برونم بزرگترا میان خونه عروس  به صرف شام.   هزینه پذیرایی و شام بله برون با خونواده عروسه.   بعدم میرین محضر عقد میکنین که یه هزینه ای محضر میگیره نمیدونم چقدره الان.   هزینه آزمایشات قبل ازدواجم هست.  

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
20 ملیون هزینه شد یا ۲۰ نفر بودین با ۴ ملیون 

20 نفر با 4 میلیون 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

بستگی به رسم هاتون داره 

مثلا از پایه برای خواستگاری گلش کم کم چهارصد میشه شیرینی هم همین حدودا 

بستگی داره چند جلسه خواستگاری باشه

بله برون هم نشون میارن که با یه انگشتر چهار تومنی میتونید ردیفش کنید 

چادر و قند هم هست که میتونید خودتون خلاصش کنید

عقدم اگر رسم سرویس طلا نداشته باشید و بذارید برای عروسی

یه هزینه محضره و حلقه های عقد و همچنین یه لباس برای عقدت 

سعی کن خلاصش کنی و توکل کن به خدا 

بهترین ها برات میشه انشاالله