shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 عنوان تپش قلب 274 بازدید | 22 پست سلام بچه ها اصولا قلب شما چطوریه؟ تپش قلبتون نرمال ؟ 1401/06/15 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 بالا مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 چطوری میتپه قلبت؟ تند تند وقتی درد میکنه وتپشش میره بالا دستم ومیزارم قشنگ قلبم زیر دستم حس میکنم معمولی بین ۷۰تا۹۰توی دقیقه من تا ۱۲۴هم زده مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 تند تند وقتی درد میکنه وتپشش میره بالا دستم ومیزارم قشنگ قلبم زیر دستم حس میکنم معمولی بین ۷۰تا۹۰ت ... یعنی تپش قلبت دلیل بالا رفتنش چیه؟ اصولا چقدر تو روز قلبت میتپه؟ حامله ای؟
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 یعنی تپش قلبت دلیل بالا رفتنش چیه؟ اصولا چقدر تو روز قلبت میتپه؟ حامله ای؟ نه نیستم من هردقیقه که چک نمیکنم ولی خودم وقتی ناراحت یا عصبی میشم یا از پله میرم بالا قلبم تند تند میزنم مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 نه نیستم من هردقیقه که چک نمیکنم ولی خودم وقتی ناراحت یا عصبی میشم یا از پله میرم بالا قلبم تند تند ... انگار نوشتی خونتون روح داره؟ نکنه دلیل تپش قلبت همینه؟
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 انگار نوشتی خونتون روح داره؟ نکنه دلیل تپش قلبت همینه؟ خخخخ نه عزیزم دلیلش حرص خوردن.روحمون که رفت مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 خخخخ نه عزیزم دلیلش حرص خوردن.روحمون که رفت یعنی چی روحتون رفت؟ حرص چرا میخوری؟ تپش قلب داری خطر حمله قلبی بیشتر میشه
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 یعنی چی روحتون رفت؟ حرص چرا میخوری؟ تپش قلب داری خطر حمله قلبی بیشتر میشه تو خونمون روح بود دعا گرفتیم رفت مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 یعنی چی روحتون رفت؟ حرص چرا میخوری؟ تپش قلب داری خطر حمله قلبی بیشتر میشه از همه چی از مشکلات از غصه از غم از حرفای که نمیتونی بزنی مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 یعنی چی روحتون رفت؟ حرص چرا میخوری؟ تپش قلب داری خطر حمله قلبی بیشتر میشه اره بابا بعضی شبا خیلی بدتر میشم.قرص باید هرروز بخورم وگرنه تپش قلب قلبت بزرگ میشه خون نمیرسه ایست قلبی میکنی ولی همونم من نمیخورم مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 از همه چی از مشکلات از غصه از غم از حرفای که نمیتونی بزنی غم و غصه هست میدونمدرکت میکنمحس میکنم از استرس و اضطراب بالا تپش قلب داری
shiva4422 مدیر استارتر عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 3633 اره بابا بعضی شبا خیلی بدتر میشم.قرص باید هرروز بخورم وگرنه تپش قلب قلبت بزرگ میشه خون نمیرسه ایست ... اره خیلی بده تپش قلبتوام قرص باید بخوری؟ شبا تپش قلبت بالاس ؟ نصف شب؟
جادوگررررشهر عضویت: 1401/01/31 تعداد پست: 17231 غم و غصه هست میدونم درکت میکنم حس میکنم از استرس و اضطراب بالا تپش قلب داری استرس ندارم اصلا ولی کلا آدم خونسردی نیستم وخیلی درونگرام همه چی میریزم توی خودم تهش ازبک جا میزنه بیرون دیگه مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..