2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری میتپه قلبت؟

تند تند وقتی درد می‌کنه وتپشش می‌ره بالا دستم ومیزارم قشنگ قلبم زیر دستم حس میکنم معمولی بین ۷۰تا۹۰توی دقیقه من تا ۱۲۴هم زده

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
تند تند وقتی درد می‌کنه وتپشش می‌ره بالا دستم ومیزارم قشنگ قلبم زیر دستم حس میکنم معمولی بین ۷۰تا۹۰ت ...

یعنی تپش قلبت دلیل بالا رفتنش چیه؟ 

اصولا چقدر تو روز قلبت میتپه؟ 

حامله ای؟

یعنی تپش قلبت دلیل بالا رفتنش چیه؟  اصولا چقدر تو روز قلبت میتپه؟  حامله ای؟

نه نیستم من هردقیقه که چک نمیکنم ولی خودم وقتی ناراحت یا عصبی میشم یا از پله میرم بالا قلبم تند تند میزنم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
نه نیستم من هردقیقه که چک نمیکنم ولی خودم وقتی ناراحت یا عصبی میشم یا از پله میرم بالا قلبم تند تند ...

انگار نوشتی خونتون روح داره؟ 

نکنه دلیل تپش قلبت همینه؟

انگار نوشتی خونتون روح داره؟  نکنه دلیل تپش قلبت همینه؟

خخخخ نه عزیزم دلیلش حرص خوردن.روحمون که رفت

یعنی چی روحتون رفت؟  حرص چرا میخوری؟ تپش قلب داری خطر حمله قلبی بیشتر میشه

تو خونمون روح بود دعا گرفتیم رفت

از همه چی از مشکلات از غصه از غم از حرفای که نمیتونی بزنی

اره بابا بعضی شبا خیلی بدتر میشم.قرص باید هرروز بخورم وگرنه تپش قلب قلبت بزرگ میشه خون نمی‌رسه ایست قلبی می‌کنی ولی همونم من نمیخورم

اره بابا بعضی شبا خیلی بدتر میشم.قرص باید هرروز بخورم وگرنه تپش قلب قلبت بزرگ میشه خون نمی‌رسه ایست ...

اره خیلی بده تپش قلب

توام قرص باید بخوری؟ شبا تپش قلبت بالاس ؟ نصف شب؟

غم و غصه هست میدونم درکت میکنم حس میکنم از استرس و اضطراب بالا تپش قلب داری

استرس ندارم اصلا ولی کلا آدم خونسردی نیستم وخیلی درونگرام همه چی میریزم توی خودم تهش ازبک جا میزنه بیرون دیگه