2777
2789
عنوان

بازم یعنی پوچه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 101 پست
فدات گلم  نه تا جوابش اومد کرونا اومد تو ایران خودت میدونی دیگه چه وضعی بود قرنتینه بود اولش ا ...

سر دخترم باهام بازی امنیو سنتز درآوردن پوستمو کندن گفتن انتی بالاست آزمایشات ریسک بالا در حد قرمز رنگ و افتضاح

الان ماشاا... خیلی هم باهوش ودرس خونه معلمش خودش گفته از درساش راضیم

بعد سر این خواست دکتره منو بترسونه یه جلسه گذاشت برام گفت ریسک بالاستو ال وبل..

منم خندیدم به دکتر گفتم منو از چی میترسونی این انتی ۱ و۵۰ هست عالیه ریسکش خیلی خوبه

دخترم ۲ وخرده ای بود آزمایشاش تمام قرمز

نمیرم سل فری  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
🤣🤣🤣 عزیزدلم . منم میگم سنگ بزنم خیالم راحت بشه

بزن فرار کن صورتتو قبلش بپوشن دوربینا نگیرن  

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سر دخترم باهام بازی امنیو سنتز درآوردن پوستمو کندن گفتن انتی بالاست آزمایشات ریسک بالا در حد قرمز رن ...

به خدا فقط آدمو میترسونن خدا ازشون نگذره که انقد استرس وارد میکنن . آخی عزیز دلم خدا کوچولوهاتو برات حفظ کنه 😍😍😍 ماشاءالله موفق باشن ان شاءالله

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
خدا رو شکر عزیزدلم ان شاءالله همیشه خوب باشی . فدات بشم قشنگم ان شاءالله به امید خدا 😘😘😘❤️❤️❤️ ان ...

مرسیی مهربون،ان شاالله♥️♥️🌷🌷🌷😘😘

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر
به خدا فقط آدمو میترسونن خدا ازشون نگذره که انقد استرس وارد میکنن . آخی عزیز دلم خدا کوچولوهاتو برات ...

ممنون گلم خدا شمارو هم حفظ کنه  

ميشه لطفا دعا كنيد منم هفته ديگه سه شنبه رفتم دكتر جنين و قلبش رو ببينه اين بارداري من واقعا معجزه ...

ان شاءالله رفتی سنو با خوشحالی بیای بیرون و این خبر خوب رو با ما به اشتراک بزاری عزیزدلم برات دعا میکنم صدای  قلب کوچولوی نازتم بشنوی و همه چی به خوبی پیش بره و صحیح و سالم باشه گلم به خودت استرس نده ان شاءالله خوش خبر برگردی گلم 🤲🤲🤲😘😘😘❤️❤️❤️

ممنون از محبتت و دعاهاي خوب و قلب مهربون و قشنگت 

فدات بشم من مهربونم مرسی از لطف و محبت و مهربونی خودت عزیزدلم 😘😘😘❤️❤️❤️